LOODGIETER ZAANDIJK

Het selecteren van een deskundige, betrouwbare en snelle loodgieter in Zaandijk kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig is Spoedservice Duurzaam Verwarmen ook actief in Zaandijk! We zijn dag en nacht beschikbaar om u te assisteren bij diverse loodgietersproblemen. Ons team van deskundige loodgieters staat klaar om u te ondersteunen. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Profiteer van een vakkundige loodgieter in de omgeving van Zaandijk

 • Onze tarieven zijn wél met btw;
 • Professionele loodgieter;
 • 24/7 bereikbaar bij spoed. 
met spoed een loodgieter.

Onze loodgietersdiensten in Zaandijk benutten

Bij Spoedservice Duurzaam Verwarmen hebben we een breed scala aan loodgietersdiensten. Onze gecertificeerde loodgieters zijn uitgerust om u te helpen met diverse uitdagingen. We lichten graag toe wat we voor u kunnen betekenen!

Voordelen-keukenwrappen
loodgietersbedrijf in Haarlem en omgeving.

Loodgietersbedrijf in Zaandijk voor al uw gas- en riooluitdagingen

Als woningbezitter in Zaandijk kunt u geconfronteerd worden met urgente problemen. Denk aan een geblokkeerde afvoer die kan leiden tot overstromingen, onaangename geuren en zelfs schade aan uw leidingen. Of een lekkage in leidingen die het risico op waterschade verhoogt en zelfs schimmelvorming kan veroorzaken.

Storingen aan een CV-ketel zijn ook geen uitzondering, waardoor het warme comfort van uw huis kan worden verstoord. Wat het probleem ook is, wij zijn er voor u. Zowel voor storingen als reparaties! Bel ons direct, we zijn 24/7 beschikbaar.

Tevreden klanten in ZAANDIJK en omstreken

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn met onze diensten. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te maken. Wij zijn dan ook trots op onze hoge klanttevredenheidsscore en de vele positieve recensies die we van onze klanten hebben ontvangen. Deze recensies getuigen van onze betrouwbaarheid, professionaliteit en ons vermogen om elke klus, hoe groot of klein ook, met succes te voltooien.

 • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

  Rene Vroom Avatar Rene Vroom

  Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

  Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

  Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

  wwsd 57 Avatar wwsd 57

  Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

  Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
 • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

  Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

  Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

  Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

  Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

  Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

  Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

  R jansen Avatar R jansen
 • Snelle goede service

  Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

  Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

  Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

  Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

  N S Avatar N S

  In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

  Menno Cohen Avatar Menno Cohen
 • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

  Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

  In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

  Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

  Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

  Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

  In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

  Bob Selier Avatar Bob Selier
 • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

  Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

  Wij zijn goed en snel geholpen

  Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

  Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

  m hof Avatar m hof

  Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

  Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music
Leidingwerk nieuwe cv ketel.

Veelgevraagde diensten

Onze loodgieters verhelpen iedere lekkage in Zaandijk en omgeving direct. U kunt ons bellen voor alle klussen aan uw riolering. Maar ook voor het aanleggen van nieuwe leidingen of verleggen van leidingwerk bij verbouwingen. Kortom, bij alle klussen waarvoor u een loodgieter nodig heeft, bent u bij Spoedservice duurzaam verwarmen en rioolontstoppen aan het juiste adres.

Voordelen-keukenwrappen
wcs spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WC VERSTOPT

gootsteen spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

GOOTSTEEN VERSTOPT

afvoer spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

AFVOER VERSTOPT

douch spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

DOUCHE VERSTOPT

wastafel spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WASTAFEL VERSTOPT

reiniging spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

RIOOLREINIGING

vaatwasser spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

VAATWASSER VERSTOPT

hwa spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

HWA VERSTOPT

Met spoed uw riolering ontstoppen.

Riool ontstoppen

Een hardnekkige verstopping is niet alleen erg vervelend, maar het zorgt ook voor overlast en (kostbare) schade aan uw woning in Wormerveer. Onze deskundige loodgieters helpen u maar al te graag bij het oplossen van dit vervelende probleem.

Heeft u last van een verstopt riool? Of heeft u last van een verstopte vaatwasser? Wat uw probleem ook is, onze gecertificeerde loodgieter lost het probleem op vakkundige wijze voor u op. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de unieke dienstverlening van Spoedservice Duurzaam Verwarmen.

Voordelen-keukenwrappen

Lekdetectie bij lekkage

Lekkages kunnen ontzettend veel schade aanrichten aan uw woning in Wormerveer. Dat is zonde, vooral wanneer de lekkage niet op tijd wordt opgemerkt. Gelukkig beschikken wij over geavanceerde lekdetectietechnieken om uw lekkages zo snel mogelijk op te sporen. Onze ervaren loodgieter zorgt er vervolgens voor dat de lekkage zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat verdere schade kan worden voorkomen.

Heeft u op dit moment last van een lekkage? Wacht dan niet langer en neem meteen contact met ons op voor lekdetectie. Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag! U kunt ons 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereiken.

Voordelen-keukenwrappen
Leidingwerk aanleggen

Problemen aan CV-installaties

Een goed werkende CV-ketel is essentieel voor uw wooncomfort in Wormerveer. Vooral tijdens de koudere wintermaanden is het belangrijk om een betrouwbare CV-ketel te hebben. Heeft u problemen met warm water of last van een CV-ketel storing? Twijfel dan niet langer en neem meteen contact met ons op. Onze ervaren monteurs lossen het probleem graag voor u op.

Ook voor CV-ketel onderhoud of het plaatsen van een nieuwe cv ketel bent u bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Spoedservice Duurzaam Verwarmen. Bel direct voor advies of hulp bij uw cv-storingen.

Cv-ketels installeren, een lekkage verhelpen of een leiding repareren? Onze loodgieters lossen het graag voor u op.

Spoedservice Duurzaam Verwarmen & Riool Ontstoppen

Loodgieter in Zaandijk inschakelen

Heeft u een loodgieter in Zaandijk nodig? Zoek dan niet verder. Spoedservice Duurzaam Verwarmen staat voor u klaar in Zaandijk en omgeving. Wanneer u last heeft van een rioolprobleem, cv ketelstoring of lekkage, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Dit maakt het mogelijk om in geval van nood direct hulp te bieden.

Wanneer u contact met ons opneemt, doen wij er alles aan om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze professionele loodgieter lost het probleem vervolgens zo snel mogelijk voor u op, met minimale verstoring van uw dagelijkse leven.

Vakkundige werkwijze

Heeft u last van een verstopte riolering, storing aan uw cv ketel, waterleiding lek of een irritante lekkende kraan in Zaandijk? Wat het probleem ook is, onze loodgieter in Zaandijk gaat altijd vakkundig te werk. De werkzaamheden zorgen voor een minimale verstoring van uw dagelijkse bezigheden. Hebben wij het probleem voor u opgelost? Dan laten we uw huis zo schoon mogelijk achter. Zo kunt u weer optimaal genieten van uw wooncomfort.

Heeft u een rioolverstopping of lekkages? Wilt u uw cv-ketel vervangen door nieuwe cv? Of heeft u (andere) problemen aan uw afvoer of riolering? Onze loodgieter in Haarlem staat onmiddellijk voor u klaar.

Dit is onze werkwijze bij verstoppingen in uw sanitair. Of andere problemen met uw riool:

 1. U belt ons: We geven direct door wat de kosten zijn. Daarbij krijgt u de vervelende voorrijkosten kosteloos bij het starttarief. Bovendien profiteert u ook nog eens van 30 minuten gratis arbeidsloon. Dit is vaak voldoende om de meeste rioolproblemen te verhelpen. Denken we dat we meer tijd nodig hebben voor uw probleem? Dan hoort u dat meteen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.
 2. Een professionele vakman onderzoekt het probleem aan uw cv-ketel, afvoer of riolering. Er zijn vaak verschillende factoren die de oorzaak van verstoppingen of een lekkage zijn. Met moderne apparatuur is uw verstopte riool snel verholpen.
 3. Geen onnodig hak- en breekwerk. U bespaart veel geld aan onnodig hak- en breekwerk, omdat we een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf zijn. Dit blijkt bijvoorbeeld uit onze jarenlange ervaring (15 jaar). Maar ook uit goede reviews op onze professionele service (gemiddeld een 9,5 op klantenvertellen.nl).

Op zoek naar een betaalbare loodgieter?

Loodgieter inhuren duur? Niet bij Spoedservice.

U bent met ons voordelige startarief van €108, in 85% van de situaties geholpen. Dat is inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon. En inclusief btw natuurlijk. Zo weet u wel waar u aan toe bent. Heldere communicatie vooraf: dat is wat onze klanten waarderen.

Tarieven: Onze prijzen zijn wél met btw

Voor onze professionele dienstverlening in Haarlem rekenen we de volgende tarieven(*):

 • Starttarief: €108,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon)
 • Extra werk: €28,- per kwartier (na het starttarief)
 • Starttarief weekend: €152,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon.)
 • Lekkages opsporen: €423,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon + rapportage)

Toeslagen avond, weekend en feestdagen:

Op deze tijdstippen en dagen betaalt u 50% toeslag:

 • tussen 17.00 en 22.00 uur (avondtoeslag);
 • in het weekend van 07.00 en 22.00 uur.

Op deze tijdstippen en dagen betaalt u 100% toeslag:

 • bij werkzaamheden tussen 22.00 en 07.00 uur;
 • tijdens een nationale feestdag;

(*) Deze (start-)tarieven zijn wel met BTW. Bij dit bedrag krijgt u de vervelende voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon van ons helemaal gratis. Exclusief machinekosten.

We hanteren daarbij de volgende voorwaarden:

 • Deze prijzen zijn in 85% van de situaties voldoende. We rekenen € 28,- extra voor elk kwartier dat we langer nodig hebben na de eerste 30 minuten;
 • De bedragen hierboven zijn zonder avond- of weekendtoeslagen. De prijzen gelden voor particulieren (gewone mensen). U kunt bij onze monteur eenvoudig met pinpas of contant betalen.

3 Maanden garantie op werkzaamheden

U heeft op ontstopte en gereinigde rioleringen een garantietermijn van 3 maanden. Heeft u binnen deze periode nog steeds last van verstoppingen? Dan worden de ontstopping binnen deze 3 maanden alsnog verholpen.

Heeft u een verstopping dat veroorzaakt is door een beschadiging, breuk of verzakking? In dat geval brengen we wel extra kosten in rekening. Maar ook dan staan we direct voor u klaar om uw beschadiging of verzakking te verhelpen.

Bovendien profiteert u van de laatste technieken en recentste kennis. Zo bent u verzekerd van kwaliteit door ervaren vakmensen.

Voordelen-keukenwrappen

Loodgieter nodig? Wij staan klaar om u te helpen!

Op zoek naar een loodgieter in Zaandijk? Kies voor Spoedservice Duurzaam Verwarmen. Of u nu een CV-installatie wilt vervangen, lekkages wilt detecteren, een rioolverstopping wilt verhelpen of gewoon wat basis loodgieterswerkzaamheden nodig heeft, onze loodgieters in Zaandijk staan voor u klaar. Onze betrouwbare, ervaren en toegewijde loodgieters werken snel en efficiënt om uw problemen op te lossen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen. Bij Spoedservice Duurzaam Verwarmen geloven we dat elke klant belangrijk is, en we kijken ernaar uit om u de kwaliteitsservice te bieden die u verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de service van Spoedservice Duurzaam Verwarmen!

Voordelen-keukenwrappen

Ze laten alles netjes achter

“Zeer klantvriendelijk en zeer snelle service. En laten alles netjes achter.”

H. Portogies, Heemskerk

Aanrader voor iedereen met een spoed probleem

“Probleem snel in kaart gebracht en opgelost. Kortom, alles wat je mag verwachten van deze service. Aanrader voor iedereen met een spoed probleem.”

Susan, Castricum

Duidelijk met prijzen en afspraken

“Vlot, snel bedrijf dat bovendien zeer professioneel te werk gaat! Heel duidelijk met prijzen en afspraken! Aanradertje!”

Lia Hendriks, Hillegom

Bel ons en u bent snel uw rioolprobleem kwijt:

Veelgestelde vragen over loodgieters in Zaandijk

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn in Zaandijk?

Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen we vaak binnen een uur in Zaandijk zijn.

Zijn er specifieke loodgietersproblemen die vaker voorkomen in Zaandijk?

Net als in andere steden kunnen er specifieke problemen zijn gerelateerd aan de oude infrastructuur van Zaandijk. Onze loodgieters zijn echter goed voorbereid op deze uitdagingen.

Bieden jullie ook onderhoudscontracten aan voor CV-ketels in Zaandijk?

Ja, we bieden diverse onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel in topconditie blijft. Neem contact met ons op voor meer informatie.