Lekdetectie vloerverwarming 

Spoedservice hielp wel voor een beter prijs

“Na meerdere bedrijven benaderd te hebben kon “spoedservice” ons wel snel helpen. Ook voor een betere prijs.”

Joanne, Haarlem

Lekkage vloer opsporen?

 • Vergoed door uw verzekeraar (*);
 • Zonder hakken en breken;
 • 24/7 bereikbaar bij spoed.

(*) Erkende specialist vaak vergoed door verzekering.

ontstoppingsdienst badkamer.

Lekkende vloerverwarming? Neem direct actie

Last van zichtbare vochtplekken op uw muren? Een lekkage van uw vloer kan grote gevolgen hebben: het wordt vochtig in huis, de vloer staat blank of vloeren en muren zijn door optrekkend vocht beschadigd. Daarnaast kunt u naast materiële schade last krijgen van gezondheidsproblemen of ongedierte.

Daarom sporen we een lek in uw vloer direct voor u op. Daarvoor gebruiken we geavanceerde apparatuur en moderne technieken. Bijvoorbeeld een thermografische camera (of infraroodcamera): hierdoor weten we waar warmte ontsnapt uit uw vloer. Zo weten waar het lek in uw vloerverwarming zit.

Dit doen we zonder onnodig hak- en breekwerk. Hierdoor bespaart u veel geld. Zodra we het lek gevonden hebben, delen we met u onze bevindingen in een rapport. Hierin staat een duidelijke beschrijving met foto’s. Dit kunt u opsturen naar uw verzekeraar.

Voorkom dat u of uw gezinslid ziek wordt door schimmels of ongedierte: 

ontstoppingsdienst badkamer.
Voor al uw loodgieterswerk.

Is het opsporen van vloerverwarming lekkage verzekerd?

In de meeste gevallen vergoeden verzekeraars lekdetectie. Kosten voor het repareren van het lek in uw vloer vergoed uw verzekeraar soms niet. Het is daarom verstandig om schade door lekkages zo snel mogelijk te melden bij uw verzekeraar.

Gelukkig is Spoedservice een erkende vakman. Zo vergroot u uw kansen dat uw verzekeraar uw schade wil vergoeden. U profiteert bovendien van een ervaren loodgieter: al 15 jaar verhelpen we lekkages van vloerverwarmingen. Of verrichten we ander loodgieterswerk.

Ten slotte hoort u de tarieven altijd duidelijk vooraf. Zoals gezegd: onze tarieven zijn wel met btw. Dat vinden we namelijk wel zo eerlijk. Daarom weet u Spoedservice precies u waar u aan toe bent. Voorkom verdere waterschade. Neem direct (vrijblijvend) contact op:

DEZE KLANTEN ZIJN U VOORGEGAAN:

 • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

  Rene Vroom Avatar Rene Vroom

  Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

  Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

  Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

  wwsd 57 Avatar wwsd 57

  Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

  Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
 • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

  Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

  Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

  Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

  Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

  Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

  Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

  R jansen Avatar R jansen
 • Snelle goede service

  Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

  Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

  Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

  Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

  N S Avatar N S

  In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

  Menno Cohen Avatar Menno Cohen
 • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

  Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

  In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

  Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

  Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

  Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

  In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

  Bob Selier Avatar Bob Selier
 • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

  Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

  Wij zijn goed en snel geholpen

  Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

  Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

  m hof Avatar m hof

  Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

  Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music

”Gelukkig is Spoedservice een erkende vakman. Zo vergroot u uw kansen dat uw verzekeraar uw schade wil vergoeden.”

Hoe sporen we een lekkage in de vloerverwarming op?

Dit is onze werkwijze bij lekdetectie van de vloerverwarming:

 1. Heldere tarieven vooraf. We geven direct aan u door wat de kosten zijn. Daarbij krijgt u de voorrijkosten + 30 minuten arbeidsloon bij het starttarief. Bovendien zijn onze tarieven wél met btw.
 2. Vervolgens doen we lekdetectie onderzoek. Met speciale apparatuur vinden we de exacte locatie van uw lek. Denk bijvoorbeeld aan thermografische camera (warmte) of ultrasone detectie (geluid).
 3. Bespaar op onnodig hak- en breekwerk. En dus onnodige kosten aan herstel van uw vloerverwarming. Vanwege onze specialisatie in lekdetectie, sporen we een lekkage voor u op zonder te breken. Zo bespaart u veel geld met lekdetectie. Wel zo handig in deze tijden.

Hierna ontvangt u van ons een uitgebreid rapport van het lek in uw vloerverwarming. In dit rapport staat de schade aan uw muur, plafond, vloer. Of waar het lek in uw vloerverwarming zich precies bevindt. Dien het rapport zo snel mogelijk in bij uw verzekeraar.

Voorkom schade door vloerverwarming. Neem direct contact op voor lekdetectie en/of als u uw vloeren wilt herstellen.

Garantie op het verhelpen van uw lekkage vloerverwarming?

 • We kunnen helaas geen garantie geven op lekdetectie. Dit komt omdat dit zelfs met speciale apparatuur een lastige klus is. Gelukkig wordt het meestal vergoed door de verzekeraar. Ook hierin zijn we glashelder.
 • Moet u door uw lek leidingen verleggen of repareren? Of heeft u onze ontstoppingsdienst nodig, bijvoorbeeld voor een verstopte afvoer? Daarop krijgt u wel 3 maanden garantie.
 • Heeft u schade die niet vergoed wordt door uw verzekeraar? Of schade die buiten onze garantie valt? Ook dan helpen we u graag.

Onze tarieven zijn wél met btw. U hoort de tarieven altijd vooraf. En inclusief de btw. Wel zo eerlijk.

wcs spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WC VERSTOPT

gootsteen spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

GOOTSTEEN VERSTOPT

afvoer spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

AFVOER VERSTOPT

douch spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

DOUCHE VERSTOPT

wastafel spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WASTAFEL VERSTOPT

reiniging spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

RIOOLREINIGING

vaatwasser spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

VAATWASSER VERSTOPT

hwa spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

HWA VERSTOPT

ontstoppingsdienst badkamer.

Is waterschade door vloerverwarming lekkage verzekerd?

Ja, gelukkig is waterschade aan uw inboedel (voorwerpen) vaak verzekerd. Dit wordt gedekt door de inboedelverzekering. Ook via een opstalverzekering bent u verzekerd tegen waterschade. Bijvoorbeeld als u schade heeft aan zaken die vast zitten aan het gebouw (uw huis). Zoals uw plafond, uw muur en uw vloer.

Uw verzekeraar vergoed waterschade niet wanneer de schade ontstaan is door uw eigen schuld. Dit is het geval bij nalatigheid of achterstallig onderhoud. Ook vergoed uw verzekeraar de schade soms niet als er sprake is van een overstroming door een dijkdoorbraak.

U doet er dus goed aan om navraag te doen bij uw verzekeraar bij een lek in uw vloerverwarming. Daarnaast is voorkomen beter dan genezen: met goed onderhoud voorkomt uw schade aan uw vloer. Gelukkig vergroot u uw kansen dat uw  schade vergoed wordt met een specialist: Spoedservice is een erkende vakman.

Vraag hieronder alvast een vrijbijvende offerte aan:

ontstoppingsdienst badkamer.

Met een thermografische camera (of infraroodcamera) weten we waar warmte ontsnapt uit uw vloer.

Voor al uw loodgieterswerk.

Lekkende vloerverwarming? Dit is waarom u Spoedservice inschakelt:

 • Lekdetectie door erkende specialist vaak vergoed. Spoedservice wordt door verzekeringen herkend als een erkende lekdetectie-specialist. Zo wordt uw schade kosteloos vergoed. Neem contact op met uw verzekeraar voor de voorwaarden.
 • Onze tarieven zijn wel inclusief btw. U hoort altijd duidelijk de tarieven vooraf. Dat is natuurlijk inclusief btw. Wel zo eerlijk. De vervelende voorrijkosten en 30 min. arbeidsloon krijgt u bovendien bij het startarief. In veel gevallen betaalt de verzekeraar lekdetectie. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met uw verzekeraar.

 • 24/7 bereikbaar bij spoed. U wordt dag en nacht geholpen bij spoedgevallen. Bij ons heeft u zo snel mogelijk een goede vloerverwarming. Omdat we ook loodgieter zijn, herstellen we een lekkage meteen. Zo bespaart u aan uw lekkage van uw vloer.

Bel meteen voor een afspraak:

Veelgestelde vragen over lekkage opsporen:

Hoe weet u dat u een lekkage in de vloerverwarming heeft?

Met vloerverwarming geniet u van een aangename temperatuur in huis. Helaas neemt bij een lek het comfort snel af.

Dit is hoe u controleert of er een lekkage in de vloerverwarming zit:

  1. Verkleuring van de voegen. De voegen van de tegels op uw vloeren verkleuren. Deze worden namelijk donkerder.

  2. Controleer de cv-ketel. Er is drukverlies in de cv-installatie. Uw cv ketel geeft dan een te lage druk aan.

  3. Vochtproblemen. Door lekkages kunnen vochtproblemen ontstaan, zoals vocht- of schimmelplekken. Dit heeft natuurlijk ernstige gevolgen voor uw gezondheid. Zeker gevoelige mensen krijgen hier snel last van. Het gevolg is dat allergische reacties ontstaan.

Kunt u een lek in uw vloerverwarming laten herstellen?

Zitten er lekken in uw vloer? Dit moet u zo snel mogelijk laten herstellen. Doet u dit niet? Dan kunt u naast materiële schade, zoals vocht in uw muur, gezondheidsproblemen krijgen. Bij sommige mensen kunnen er zelfs allergische reacties ontstaan.

Dankzij speciale apparatuur, zoals een thermografische camera, hebben we snel de mogelijke oorzaken van het lek in beeld. Omdat we ook loodgieters zijn komt een ervaren vakman vaak meteen uw vloerverwarming herstellen (indien gewenst).

Gelukkig vergoedt de verzekeraar vaak de kosten bij lekdetectie en waterschade: Spoedservice is een erkende specialist bij het opsporen van een lek in de vloerverwarming.

Voorkom verdere schade en neem direct contact op: +31 23 20 91 023

Waarom heeft u last van lekkage in uw vloer?

Er kunnen dus verschillende oorzaken zijn voor een lek in uw vloerverwarming:

  • Het verkeerd aanleggen van de vloer. Bij het verkeerd aanleggen van de vloer kunnen leidingen beschadigd worden.

  • Het verkeerd aanleggen van de leidingen zelf. Als dit niet goed gebeurt ontstaat er bijvoorbeeld een gat in de leiding.

  • De koppelingen van uw leidingen schieten los. Ook dit is het gevolg van het verkeerd leggen of onzorgvuldige plaatsing van uw leidingen.

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER LEKDETECTIE:

Ze laten alles netjes achter

Zeer klantvriendelijk en zeer snelle service. En laten alles netjes achter.

H. portogies, Heemskerk

Uitstekende inspectie, advies en rapport

We werden zondagochtend geconfronteerd met lekkages in de eetkamer en de logeerkamer. Spoedservice gebeld voor een analyse en advies. We zijn diezelfde zondag zeer goed geholpen met een goede inspectie, conclusie, advies en verslag op het afgesproken tijdstip en tegen afgesproken prijs.

Clemens, Alkmaar

Zelfs s’ avonds repareren ze bij spoed

Ik zat met totale lekkage, en er werd avonds zonder problemen gerepareerd. Later werd mijn leidingwerk vervangen en mijn elektrische cv geïnstalleerd. Wederom vriendelijke snelle service.

Gert, Haarlem

Bel ons en u bent snel het lek in uw vloerverwarming kwijt: