LOODGIETER HAARLEM

Woont u in Haarlem en bent u op zoek naar een ervaren loodgieter? Spoedservice Duurzaam Verwarmen is uw betrouwbare partner in de stad! Wij zijn dag en nacht beschikbaar om elke uitdaging aan te gaan. Ons team van ervaren loodgieters is altijd gereed om u te helpen. Hoe kunnen wij u ondersteunen?

Profiteer van een vakkundige loodgieter in Haarlem

 • Onze tarieven zijn wél met btw;
 • Professionele loodgieter;
 • 24/7 bereikbaar bij spoed. 
met spoed een loodgieter.

Maak gebruik van onze loodgietersdiensten in Haarlem

Spoedservice Duurzaam Verwarmen biedt een uitgebreid spectrum aan diensten in Noord-Holland en onze vestigingsplaats Haarlem. Onze bekwame loodgieters zijn uitgerust om u bij verschillende problemen te helpen.

Wij staan voor u klaar, bijvoorbeeld bij problemen met leidingwerk, lekdetectie en lekreparatie, verstoppingen en cv-problemen.

Voordelen-keukenwrappen
loodgietersbedrijf in Haarlem en omgeving.

Loodgietersbedrijf in Haarlem voor alle uitdagingen

Een verstopte afvoer in uw woning of een lekkage kan snel verergeren. Ook kan een kapotte CV-ketel uw comfort beïnvloeden, vooral tijdens de koude winterdagen. Wat uw zorg ook is, wij zijn hier om te helpen. Voor zowel noodgevallen als regulier onderhoud van een loodgieter in Haarlem, bel ons op elk moment van de dag.

Tevreden klanten in HAARLEM en omstreken

Onze klanttevredenheid is een bewijs van onze toewijding en professionaliteit. We zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen van onze Haarlemse klanten. Deze beoordelingen getuigen van onze betrouwbaarheid en expertise.

 • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

  Rene Vroom Avatar Rene Vroom

  Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

  Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

  Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

  wwsd 57 Avatar wwsd 57

  Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

  Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
 • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

  Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

  Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

  Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

  Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

  Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

  Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

  R jansen Avatar R jansen
 • Snelle goede service

  Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

  Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

  Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

  Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

  N S Avatar N S

  In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

  Menno Cohen Avatar Menno Cohen
 • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

  Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

  In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

  Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

  Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

  Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

  In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

  Bob Selier Avatar Bob Selier
 • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

  Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

  Wij zijn goed en snel geholpen

  Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

  Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

  m hof Avatar m hof

  Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

  Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music
Leidingwerk nieuwe cv ketel.

Veelgevraagde diensten in Haarlem

Onze loodgieters verhelpen iedere lekkage in Haarlem en omgeving direct. U kunt ons bellen voor alle klussen aan uw riolering. Maar ook voor het aanleggen van nieuwe leidingen of verleggen van leidingwerk bij verbouwingen. Kortom, bij alle klussen waarvoor u een loodgieter nodig heeft, bent u bij Spoedservice duurzaam verwarmen en rioolontstoppen aan het juiste adres.

Voordelen-keukenwrappen
wcs spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WC VERSTOPT

gootsteen spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

GOOTSTEEN VERSTOPT

afvoer spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

AFVOER VERSTOPT

douch spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

DOUCHE VERSTOPT

wastafel spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WASTAFEL VERSTOPT

reiniging spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

RIOOLREINIGING

vaatwasser spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

VAATWASSER VERSTOPT

hwa spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

HWA VERSTOPT

Met spoed uw riolering ontstoppen.

Ontstoppingsdienst in Haarlem

Verstoppingen kunnen uw dagelijkse leven in de stad verstoren. Onze ervaren loodgieters zijn er om u te helpen bij elk rioolprobleem.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer of een groter rioolprobleem, onze professionals zorgen voor een snelle en effectieve oplossing. Ervaar de kwaliteit van Spoedservice Duurzaam Verwarmen en neem vandaag nog contact met ons op voor een loodgieter in Haarlem en profiteer van onze 24/7 riool-ontstoppingsdienst.

Voordelen-keukenwrappen

Lekdetectie in Haarlem

Wateroverlast kan uw Haarlemse woning snel beschadigen. Met onze geavanceerde lekdetectieapparatuur vinden we problemen snel. Onze ervaren loodgieters zorgen voor een snelle oplossing, minimaliserend verdere schade.

Ervaart u lekkage? Wacht niet en neem direct contact met ons op voor lekdetectie. We zijn het hele jaar door beschikbaar, dag en nacht.

Voordelen-keukenwrappen
Leidingwerk aanleggen

CV-ketel storingen en onderhoud Haarlem

Een werkende CV-ketel is essentieel in uw Haarlemse woning. Heeft u problemen met uw verwarming of heeft u een storing? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Onze deskundige technici staan klaar om u te assisteren.

Of het nu gaat om regulier onderhoud of de installatie van een nieuwe CV-ketel, Spoedservice Duurzaam Verwarmen is uw loodgieter in Haarlem. Bel ons voor deskundig advies en snelle service.

Cv-ketels installeren, een lekkage verhelpen of een leiding repareren? Onze loodgieters lossen het graag voor u op.

Spoedservice Duurzaam Verwarmen & Riool Ontstoppen

Loodgieter in Haarlem inschakelen

Bent u op zoek naar een loodgieter in Haarlem? U hoeft niet verder te zoeken. Spoedservice Duurzaam Verwarmen is uw partner in de stad en omgeving. Of het nu gaat om een lekkage, CV-probleem of een verstopping, wij zijn 24/7 beschikbaar. Onze snelle respons zorgt ervoor dat uw probleem in no-time wordt opgelost, zodat u verder kunt met uw dag.

Professionele aanpak

Of u nu te maken heeft met een lekkende kraan, een CV-storing of een ander probleem, onze loodgieters in Haarlem werken altijd professioneel en efficiënt. Na het oplossen van uw probleem zorgen we ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten. Uw comfort is onze prioriteit.

Heeft u een rioolverstopping of lekkages? Wilt u uw cv-ketel vervangen door nieuwe cv? Of heeft u (andere) problemen aan uw afvoer of riolering? Onze loodgieter in Haarlem staat onmiddellijk voor u klaar.

Dit is onze werkwijze bij verstoppingen in uw sanitair. Of andere problemen met uw riool:

 1. U belt ons: We geven direct door wat de kosten zijn. Daarbij krijgt u de vervelende voorrijkosten kosteloos bij het starttarief. Bovendien profiteert u ook nog eens van 30 minuten gratis arbeidsloon. Dit is vaak voldoende om de meeste rioolproblemen te verhelpen. Denken we dat we meer tijd nodig hebben voor uw probleem? Dan hoort u dat meteen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.
 2. Een professionele vakman onderzoekt het probleem aan uw cv-ketel, afvoer of riolering. Er zijn vaak verschillende factoren die de oorzaak van verstoppingen of een lekkage zijn. Met moderne apparatuur is uw verstopte riool snel verholpen.
 3. Geen onnodig hak- en breekwerk. U bespaart veel geld aan onnodig hak- en breekwerk, omdat we een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf zijn. Dit blijkt bijvoorbeeld uit onze jarenlange ervaring (15 jaar). Maar ook uit goede reviews op onze professionele service (gemiddeld een 9,5 op klantenvertellen.nl).

Op zoek naar een betaalbare loodgieter?

Loodgieter inhuren duur? Niet bij Spoedservice.

U bent met ons voordelige startarief van €108, in 85% van de situaties geholpen. Dat is inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon. En inclusief btw natuurlijk. Zo weet u wel waar u aan toe bent. Heldere communicatie vooraf: dat is wat onze klanten waarderen.

Tarieven: Onze prijzen zijn wél met btw

Voor onze professionele dienstverlening in Haarlem rekenen we de volgende tarieven(*):

 • Starttarief: €108,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon)
 • Extra werk: €28,- per kwartier (na het starttarief)
 • Starttarief weekend: €152,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon.)
 • Lekkages opsporen: €423,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon + rapportage)

Toeslagen avond, weekend en feestdagen:

Op deze tijdstippen en dagen betaalt u 50% toeslag:

 • tussen 17.00 en 22.00 uur (avondtoeslag);
 • in het weekend van 07.00 en 22.00 uur.

Op deze tijdstippen en dagen betaalt u 100% toeslag:

 • bij werkzaamheden tussen 22.00 en 07.00 uur;
 • tijdens een nationale feestdag;

(*) Deze (start-)tarieven zijn wel met BTW. Bij dit bedrag krijgt u de vervelende voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon van ons helemaal gratis. Exclusief machinekosten.

We hanteren daarbij de volgende voorwaarden:

 • Deze prijzen zijn in 85% van de situaties voldoende. We rekenen € 28,- extra voor elk kwartier dat we langer nodig hebben na de eerste 30 minuten;
 • De bedragen hierboven zijn zonder avond- of weekendtoeslagen. De prijzen gelden voor particulieren (gewone mensen). U kunt bij onze monteur eenvoudig met pinpas of contant betalen.

3 Maanden garantie op werkzaamheden

U heeft op ontstopte en gereinigde rioleringen een garantietermijn van 3 maanden. Heeft u binnen deze periode nog steeds last van verstoppingen? Dan worden de ontstopping binnen deze 3 maanden alsnog verholpen.

Heeft u een verstopping dat veroorzaakt is door een beschadiging, breuk of verzakking? In dat geval brengen we wel extra kosten in rekening. Maar ook dan staan we direct voor u klaar om uw beschadiging of verzakking te verhelpen.

Bovendien profiteert u van de laatste technieken en recentste kennis. Zo bent u verzekerd van kwaliteit door ervaren vakmensen.

Voordelen-keukenwrappen

Op zoek naar een loodgieter in Haarlem?

Of het nu gaat om het vervangen van een CV-ketel, het opsporen van lekkages of andere loodgietersdiensten, onze experts staan voor u klaar. We geloven dat elke klant uniek is en streven ernaar om u de beste service te bieden. Neem contact met ons op en ervaar de kwaliteit van Spoedservice Duurzaam Verwarmen.

Voordelen-keukenwrappen

Ze laten alles netjes achter

“Zeer klantvriendelijk en zeer snelle service. En laten alles netjes achter.”

H. Portogies, Heemskerk

Aanrader voor iedereen met een spoed probleem

“Probleem snel in kaart gebracht en opgelost. Kortom, alles wat je mag verwachten van deze service. Aanrader voor iedereen met een spoed probleem.”

Susan, Castricum

Duidelijk met prijzen en afspraken

“Vlot, snel bedrijf dat bovendien zeer professioneel te werk gaat! Heel duidelijk met prijzen en afspraken! Aanradertje!”

Lia Hendriks, Hillegom

Bel ons en u bent snel uw rioolprobleem kwijt:

Veelgestelde vragen over loodgieters in Haarlem

Wat zijn de tarieven van een loodgieter in Haarlem?

De prijzen variëren afhankelijk van de aard van het werk. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave.

 

Zijn jullie altijd beschikbaar in Haarlem?

Ja, we zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen en reguliere diensten in Haarlem.

 

Werken jullie met gecertificeerde loodgieters in Haarlem?

Ja, al onze loodgieters zijn gecertificeerd en blijven up-to-date met de nieuwste technologieën en methoden.

 

Bieden jullie garantie op het werk in Haarlem?

Zeker! We zijn trots op ons werk en bieden garantie op onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Wat is jullie werkgebied in Haarlem?

Onze loodgieters werken in heel Haarlem. Dus ook in Haarlem-Noord, Centrum, Zuid-West, Oost, Noord en Schalwijk. Onze vestiging in Haarlem is 24/7 bereikbaar bij storingen, het hele jaar door.