REVIEWS

“Na telefonisch contact dezelfde dag aan het werk. Complex lekkageprobleem goed verholpen.”

Wies , Haarlem

Laat uw bad ontstoppen door onze professionele ontstoppingsdienst:

 • Onze tarieven zijn wél inclusief btw;
 • 3 maanden garantie;
 • 24/7 bereikbaar bij spoed.

LEKDETECTIE

Op tiid vakkundig en betrouwbaar

We werden zondagochtend geconfronteerd met lekkages in de eetkamer en de logeerkamer. Spoedservice gebeld voor een analyse en advies. We zijn diezelfde zondag zeer goed geholpen met een goede inspectie, conclusie, advies en verslag op het afgesproken tijdstip en tegen afgesproken prijs.

Clemens , Alkmaar

Perfect geholpen

Een lekkage in het keuken kastje. Een kleine keuken afvoer verstopping. Snel een afspraak kunnen maken volgende dag direct geholpen. Snel en vakkundig.

Minka , Amsterdam

Vriendelijk en snel

Ik zat met totale lekkage, en er werd avonds zonder problemen gerepareerd. Later werd mijn leidingwerk vervangen en mijn elektrische cv geïnstalleerd. Wederom vriendelijke snelle service.

 Gert , Haarlem

“Heel aangename ervaring met CV-Rioolexpert voor het vervangen van onze CV ketel. Enorm behulpzaam en vriendelijk. Ze geven ook goed en oprecht advies!”

LEIDINGWERK / VERVANGEN:

Fijne relaxte service

Fijn dat er nog bedrijven zijn die snel beschikbaar zijn en doen wat er is afgesproken. Alle loodgieterswerk gedaan in verbouwing naar tevredenheid.

Jan , Purmerend

Perfect geholpen

Vriendelijk geholpen met een duidelijke uitleg wat het probleem was. We werden snel geholpen en goed geadviseerd wat er verder moest gebeuren, tevens werd er hulp aangeboden mocht dit nodig zijn voor de woningbouw!

Lindsay van Vliet , Hoofddorp

Vriendelijk en snel

Ik zat met totale lekkage, en er werd avonds zonder problemen gerepareerd. Later werd mijn leidingwerk vervangen en mijn elektrische cv geïnstalleerd. Wederom vriendelijke snelle service.

Gert, Haarlem

”Ik werd zeer aardig te woord gestaan bij het maken van een afspraak. Er kon binnen 1.5 week iemand langs komen voor een cv ketel controle. Lekker snel dus. Ik ben geholpen door een aardige monteur. Hij heeft van alles uitgelegd en goede tips gegeven. Kortom ik ben zeer blij met deze snelle en klantvriendelijke service!”

CENTRALE VERWARMING:

Geweldige service, zelfs in het weekend!

CV ketel gaf geen warm water meer. Zaterdagmiddag om 15:00 uur gebeld. Zondagmiddag voor 15:00 uur gemaakt. En wij waren geen klant. Waar kom je dat vandaag nog tegen?

 Jan , Purmerend

Snelle en uitstekende service!

Heel aangename ervaring met CV-Rioolexpert voor het vervangen van onze CV ketel. Enorm behulpzaam en vriendelijk. Ze geven ook goed en oprecht advies.

Anouk , Wormerveer

Vakkundig, betrouwbaar en super vriendelijk!

Ik had problemen met mijn verwarming op een lastig tijdstip. Geen probleem, een afspraak was zo gemaakt, ook zonder onderhoudscontract. Alles zo gefixt. Het monteren van een nieuwe cv installatie verliep ook heel vlot. De medewerkers zijn zonder uitzondering kundig en vriendelijk. Een absolute 100% aanrader!!

De Bruin , Amsterdam

BEOORDELINGEN VAN ONZE KLANTEN

 • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

  Rene Vroom Avatar Rene Vroom

  Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

  Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

  Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

  wwsd 57 Avatar wwsd 57

  Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

  Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
 • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

  Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

  Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

  Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

  Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

  Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

  Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

  R jansen Avatar R jansen
 • Snelle goede service

  Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

  Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

  Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

  Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

  N S Avatar N S

  In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

  Menno Cohen Avatar Menno Cohen
 • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

  Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

  In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

  Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

  Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

  Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

  In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

  Bob Selier Avatar Bob Selier
 • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

  Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

  Wij zijn goed en snel geholpen

  Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

  Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

  m hof Avatar m hof

  Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

  Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music

”we kochten een nieuwe huis met een oude lekkende CV en naar meerdere bedrijven benaderd te hebben kon “spoedservice” ons wel snel helpen en ook voor een betere prijs.”