LOODGIETER BERGEN

Het selecteren van een deskundige, betrouwbare en snelle loodgieter in Bergen kan soms lastig zijn. Gelukkig is Spoedservice Duurzaam Verwarmen actief in Bergen en omstreken! We zijn dag en nacht beschikbaar om u te ondersteunen bij diverse loodgietersproblemen. Ons team van professionele loodgieters staat klaar om u van dienst te zijn. Hoe mogen we u assisteren?

Profiteer van een vakkundige loodgieter in de omgeving van Bergen

 • Onze tarieven zijn wél met btw;
 • Professionele loodgieter;
 • 24/7 bereikbaar bij spoed. 
met spoed een loodgieter.

Onze loodgietersdiensten in Bergen inschakelen

Bij Spoedservice Duurzaam Verwarmen hebben we een breed scala aan loodgietersdiensten in Bergen. Onze gekwalificeerde loodgieters zijn uitgerust om u te helpen met diverse uitdagingen. We informeren u graag over onze diensten!

Voordelen-keukenwrappen
loodgietersbedrijf in Haarlem en omgeving.

Loodgietersbedrijf in Bergen voor al uw water- en gas problemen

Als inwoner van Bergen kunt u geconfronteerd worden met urgente problemen die directe aandacht vereisen. Denk aan een geblokkeerde gootsteen die kan leiden tot wateroverlast en onaangename geuren. Of een gaslek, wat een potentieel gevaar kan zijn voor uw veiligheid. Wat uw situatie ook is, wij zijn er om u te helpen. Voor zowel noodgevallen als regulier onderhoud! Bel ons op elk gewenst moment, we zijn 24/7 beschikbaar.

Tevreden klanten in BERGEN EN OMGEVING

We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en de positieve recensies die we hebben ontvangen. Deze getuigen van onze betrouwbaarheid, professionaliteit en het succes waarmee we elke klus afronden.

 • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

  Rene Vroom Avatar Rene Vroom

  Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

  Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

  Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

  wwsd 57 Avatar wwsd 57

  Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

  Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
 • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

  Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

  Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

  Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

  Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

  Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

  Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

  R jansen Avatar R jansen
 • Snelle goede service

  Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

  Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

  Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

  Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

  N S Avatar N S

  In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

  Menno Cohen Avatar Menno Cohen
 • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

  Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

  In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

  Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

  Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

  Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

  In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

  Bob Selier Avatar Bob Selier
 • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

  Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

  Wij zijn goed en snel geholpen

  Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

  Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

  m hof Avatar m hof

  Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

  Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music
Leidingwerk nieuwe cv ketel.

Veelgevraagde diensten

Onze loodgieters verhelpen iedere lekkage in Bergen en omgeving direct. U kunt ons bellen voor alle klussen aan uw riolering. Maar ook voor het aanleggen van nieuwe leidingen of verleggen van leidingwerk bij verbouwingen. Kortom, bij alle klussen waarvoor u een loodgieter nodig heeft, bent u bij Spoedservice duurzaam verwarmen en rioolontstoppen aan het juiste adres.

Voordelen-keukenwrappen
wcs spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WC VERSTOPT

gootsteen spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

GOOTSTEEN VERSTOPT

afvoer spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

AFVOER VERSTOPT

douch spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

DOUCHE VERSTOPT

wastafel spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WASTAFEL VERSTOPT

reiniging spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

RIOOLREINIGING

vaatwasser spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

VAATWASSER VERSTOPT

hwa spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

HWA VERSTOPT

Met spoed uw riolering ontstoppen.

Rioolproblemen in Bergen

Een verstopt riool kan veel overlast veroorzaken, van nare geuren tot wateroverlast. Onze deskundige loodgieters staan klaar om dit probleem voor u op te lossen.

Heeft u een verstopt riool of een andere rioolgerelateerd probleem? Onze gecertificeerde loodgieters lossen het vakkundig voor u op. Neem contact met ons op en ervaar onze unieke service.

Voordelen-keukenwrappen

Lekdetectie in Bergen

Een onopgemerkte lekkage kan aanzienlijke schade aanrichten. Gelukkig hebben wij geavanceerde lekdetectie apparatuur om lekkages snel te lokaliseren. Onze ervaren loodgieters zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.

Heeft u nu een lekkage? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op voor lekdetectie. We zijn 365 dagen per jaar en 24 uur per dag beschikbaar.

Voordelen-keukenwrappen
Leidingwerk aanleggen

CV-ketel problemen in Bergen

Een efficiënte CV-ketel is cruciaal voor een aangenaam binnenklimaat, zeker tijdens de kille wintermaanden. Heeft u problemen met uw verwarming of ervaart u een storing in uw CV-ketel? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Onze deskundige monteurs staan voor u klaar.

Of u nu onderhoud aan uw CV-ketel nodig heeft of een nieuwe ketel wilt installeren, bij Spoedservice Duurzaam Verwarmen bent u aan het juiste adres. Bel ons voor deskundig advies of ondersteuning bij uw CV-problemen.

Cv-ketels installeren, een lekkage verhelpen of een leiding repareren? Onze loodgieters lossen het graag voor u op.

Spoedservice Duurzaam Verwarmen & Riool Ontstoppen

Loodgieter in Bergen inschakelen

Heeft u een loodgieter in Bergen nodig? Zoek niet verder. Spoedservice Duurzaam Verwarmen is uw betrouwbare partner in Bergen en omstreken. Of het nu gaat om een lekkage, een CV-storing of een rioolprobleem, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Als u contact met ons opneemt, zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Onze professionele loodgieter lost het probleem snel en efficiënt op, met minimale overlast voor u.

Professionele aanpak

Of u nu te maken heeft met een verstopte afvoer, een CV-storing of een lekkende kraan, onze loodgieters in Bergen werken altijd professioneel en efficiënt. Na het oplossen van het probleem zorgen we ervoor dat we alles netjes achterlaten. Uw comfort is onze prioriteit.

Heeft u een rioolverstopping of lekkages? Wilt u uw cv-ketel vervangen door nieuwe cv? Of heeft u (andere) problemen aan uw afvoer of riolering? Onze loodgieter in Haarlem staat onmiddellijk voor u klaar.

Dit is onze werkwijze bij verstoppingen in uw sanitair. Of andere problemen met uw riool:

 1. U belt ons: We geven direct door wat de kosten zijn. Daarbij krijgt u de vervelende voorrijkosten kosteloos bij het starttarief. Bovendien profiteert u ook nog eens van 30 minuten gratis arbeidsloon. Dit is vaak voldoende om de meeste rioolproblemen te verhelpen. Denken we dat we meer tijd nodig hebben voor uw probleem? Dan hoort u dat meteen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.
 2. Een professionele vakman onderzoekt het probleem aan uw cv-ketel, afvoer of riolering. Er zijn vaak verschillende factoren die de oorzaak van verstoppingen of een lekkage zijn. Met moderne apparatuur is uw verstopte riool snel verholpen.
 3. Geen onnodig hak- en breekwerk. U bespaart veel geld aan onnodig hak- en breekwerk, omdat we een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf zijn. Dit blijkt bijvoorbeeld uit onze jarenlange ervaring (15 jaar). Maar ook uit goede reviews op onze professionele service (gemiddeld een 9,5 op klantenvertellen.nl).

Op zoek naar een betaalbare loodgieter?

Loodgieter inhuren duur? Niet bij Spoedservice.

U bent met ons voordelige startarief van €108, in 85% van de situaties geholpen. Dat is inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon. En inclusief btw natuurlijk. Zo weet u wel waar u aan toe bent. Heldere communicatie vooraf: dat is wat onze klanten waarderen.

Tarieven: Onze prijzen zijn wél met btw

Voor onze professionele dienstverlening in Haarlem rekenen we de volgende tarieven(*):

 • Starttarief: €108,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon)
 • Extra werk: €28,- per kwartier (na het starttarief)
 • Starttarief weekend: €152,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon.)
 • Lekkages opsporen: €423,- (incl. gratis voorrijkosten + 30 min. arbeidsloon + rapportage)

Toeslagen avond, weekend en feestdagen:

Op deze tijdstippen en dagen betaalt u 50% toeslag:

 • tussen 17.00 en 22.00 uur (avondtoeslag);
 • in het weekend van 07.00 en 22.00 uur.

Op deze tijdstippen en dagen betaalt u 100% toeslag:

 • bij werkzaamheden tussen 22.00 en 07.00 uur;
 • tijdens een nationale feestdag;

(*) Deze (start-)tarieven zijn wel met BTW. Bij dit bedrag krijgt u de vervelende voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon van ons helemaal gratis. Exclusief machinekosten.

We hanteren daarbij de volgende voorwaarden:

 • Deze prijzen zijn in 85% van de situaties voldoende. We rekenen € 28,- extra voor elk kwartier dat we langer nodig hebben na de eerste 30 minuten;
 • De bedragen hierboven zijn zonder avond- of weekendtoeslagen. De prijzen gelden voor particulieren (gewone mensen). U kunt bij onze monteur eenvoudig met pinpas of contant betalen.

3 Maanden garantie op werkzaamheden

U heeft op ontstopte en gereinigde rioleringen een garantietermijn van 3 maanden. Heeft u binnen deze periode nog steeds last van verstoppingen? Dan worden de ontstopping binnen deze 3 maanden alsnog verholpen.

Heeft u een verstopping dat veroorzaakt is door een beschadiging, breuk of verzakking? In dat geval brengen we wel extra kosten in rekening. Maar ook dan staan we direct voor u klaar om uw beschadiging of verzakking te verhelpen.

Bovendien profiteert u van de laatste technieken en recentste kennis. Zo bent u verzekerd van kwaliteit door ervaren vakmensen.

Voordelen-keukenwrappen

Op zoek naar een loodgieter in Bergen?

Of u nu een nieuwe CV-ketel wilt installeren, een lekkage wilt opsporen of een rioolprobleem wilt aanpakken, onze loodgieters in Bergen staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kwaliteit van Spoedservice Duurzaam Verwarmen.

Voordelen-keukenwrappen

Ze laten alles netjes achter

“Zeer klantvriendelijk en zeer snelle service. En laten alles netjes achter.”

H. Portogies, Heemskerk

Aanrader voor iedereen met een spoed probleem

“Probleem snel in kaart gebracht en opgelost. Kortom, alles wat je mag verwachten van deze service. Aanrader voor iedereen met een spoed probleem.”

Susan, Castricum

Duidelijk met prijzen en afspraken

“Vlot, snel bedrijf dat bovendien zeer professioneel te werk gaat! Heel duidelijk met prijzen en afspraken! Aanradertje!”

Lia Hendriks, Hillegom

Bel ons en u bent snel uw rioolprobleem kwijt:

Veelgestelde vragen over loodgieters in Bergen

Wat zijn de tarieven voor loodgieters diensten in Bergen?

De tarieven kunnen variëren afhankelijk van de aard van het werk. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Zijn jullie 24/7 beschikbaar in Bergen?

Ja, we zijn dag en nacht beschikbaar voor zowel spoedgevallen als reguliere diensten.

Zijn jullie loodgieters gecertificeerd?

Ja, al onze loodgieters zijn gecertificeerd en volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven.

Bieden jullie garantie op het werk?

Ja, we bieden garantie op al onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.