Lekdetectie badkamer 

Badkamer lekkage opsporen?

 • Onze tarieven zijn wél met btw;

 • heldere rapportage met duidelijke foto´s;

 • verzekeraar vergoed in meeste gevallen.

ontstoppingsdienst badkamer.

Voorkom gezondheidsschade bij een badkamer lekkage

U merkt al enige tijd dat er vochtplekken ontstaan in uw muren. Of dat het water in uw doucheputje niet goed wegloopt. Wat moet u doen?

Het is belangrijk om bij badkamer lekkage direct actie te ondernemen. Als u te lang wacht, wordt de waterschade alleen maar erger: u moet uw muren opnieuw verven of in het ergste geval lekt het water van uw vloer naar andere delen van uw woning. Dit kan flink in de papieren lopen.

Naast waterschade kunt u last krijgen van schimmels. Sommige mensen krijgen hier allergische reacties van. U of uw medebewoners kunnen er dus erg ziek van worden. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw partner of kind uitslag krijgt of ziek in bed ligt.

Helaas is de precieze locatie van een lek vaak lastig te vinden. Een lekkage in uw badkamer opsporen laat u daarom het best over aan een erkende loodgieter. Gelukkig heeft Spoedservice meer dan 15 jaar ervaring in lekdetectie.

Hiervoor gebruiken we speciale apparatuur en hulpmiddelen. Met bijvoorbeeld ultrasone trillingen en infrarood camera’s vinden we vaak snel de oorzaak van uw lekkage. U kunt u ons bij spoed zelf 24/7 bellen.

ontstoppingsdienst badkamer.
Voor al uw loodgieterswerk.

24/7 Spoedservice

Als u een lekkage heeft, wilt u dit zo snel mogelijk verhelpen. Daarom zijn we bij spoed 24 uur bereikbaar. U mag ons zelfs s’ avonds bellen.

 • Spoedservice spoort u lek op met de nieuwste technieken, van thermografische detectie (warmte) tot ultrasone detectie (geluid). Hierdoor is hakken en breken niet nodig.
 • U profiteert van snelle reparaties doordat we samenwerken met diverse groothandels en onderdelen snel leverbaar hebben.
 • Al onze vakmensen hebben de recentste diploma’s. U kunt vertrouwen op hun kennis en ervaring. Ze weten hierdoor uw lekkage vaak snel te lokaliseren én goed op te lossen.

Onze klanten waarderen onze vriendelijke service met een ruime 9.

  DIT ZEGGEN KLANTEN OVER SPOEDSERVICE HAARLEM

  • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

   Rene Vroom Avatar Rene Vroom

   Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

   Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

   Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

   wwsd 57 Avatar wwsd 57

   Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

   Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
  • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

   Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

   Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

   Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

   Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

   Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

   Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

   R jansen Avatar R jansen
  • Snelle goede service

   Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

   Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

   Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

   Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

   N S Avatar N S

   In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

   Menno Cohen Avatar Menno Cohen
  • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

   Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

   In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

   Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

   Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

   Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

   In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

   Bob Selier Avatar Bob Selier
  • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

   Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

   Wij zijn goed en snel geholpen

   Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

   Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

   m hof Avatar m hof

   Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

   Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music

  “We werden zondagochtend geconfronteerd met lekkages. Spoedservice gebeld voor een analyse en advies. We zijn diezelfde zondag zeer goed geholpen met een goede inspectie, conclusie, advies en verslag op het afgesproken tijdstip en tegen afgesproken prijs.” Clemens, Alkmaar

  Werkwijze bij lekkage badkamer opsporen

  1. Afspraak boeken. Nadat u een afspraak boekt, nemen we contact met u op. Als we nog niet over de telefoon hebben gesproken, nemen we met u door wat u van ons kunt verwachten. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, komen we bij u langs.
  2. Lekdetectie onderzoek. Met de recentste technieken sporen we uw lek meestal meteen op. Dit doen we natuurlijk zonder onnodig hak- en breekwerk. Denk bijvoorbeeld aan lekdetectie via ultrasone trillingen (geluid).
  3. Uitgebreid rapport. Hierin staat een beschrijving met duidelijke foto’s. U kunt dit rapport opsturen naar uw verzekeraar.
  4. Voorkom verdere waterschade en gezondheidsproblemen.

  Garantie op lekkage badkamer opsporen?

  • We kunnen helaas geen garantie geven op lekdetectie. Dit komt omdat zelfs met speciale apparatuur een lek opsporen een lastige klus is. Naast transparante tarieven, zijn we ook hierin glashelder. Gelukkig wordt lekdetectie meestal vergoed door de verzekeraar.

  • Moet u door uw lek leidingen verleggen of repareren? Of heeft u onze ontstoppingsdienst nodig, bijvoorbeeld voor een verstopte afvoer? Daarop krijgt u wel 3 maanden garantie.

  • Heeft u schade die niet vergoed wordt door uw verzekeraar? Of schade die buiten onze garantie valt? Ook dan helpen we u graag.

  Onze tarieven zijn wél met btw. U hoort de tarieven altijd vooraf. En inclusief de btw. Wel zo eerlijk.

  wcs spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

  WC VERSTOPT

  gootsteen spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

  GOOTSTEEN VERSTOPT

  afvoer spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

  AFVOER VERSTOPT

  douch spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

  DOUCHE VERSTOPT

  wastafel spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

  WASTAFEL VERSTOPT

  reiniging spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

  RIOOLREINIGING

  vaatwasser spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

  VAATWASSER VERSTOPT

  hwa spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

  HWA VERSTOPT

  waterschade door lekkage en overstroming bad.

  Kan ik zelf een badkamer lekkage opsporen?

  U heeft een badkamer lekkage. Wilt u verdere waterschade en gezondheidsproblemen voorkomen? Dan is het belangrijk direct een erkende loodgieter in te schakelen. ‘Maar hoeveel gaat dit kosten?’ denkt u misschien.

  Het kan verleidelijk zijn om zelf uw badkamer lekkage op te lossen. Helaas kan een lek soms op een andere plaats zitten dan u denkt.

  Bovendien kunt u ernstige schade aanrichten aan uw waterleiding of afvoer. Bijvoorbeeld als u zelf chemische middelen of ontstoppingsmiddelen gebruikt. Het is daarom belangrijk een erkende lekdetectie specialist in te schakelen.

  Bij Spoedservice verhelpt een ervaren vakman direct uw lek. Zo hoeft u niet apart een loodgieter in te schakelen. Dat scheelt tijd, maar u bespaart ook kosten. Een lekkage opsporen doen we met de laatste technieken, bijvoorbeeld met ultrasone trillingen en warmtebeeldcamera.

  Wat een lek in uw badkamer opsporen kost? Een badkamer lekkage opsporen is vaak verzekerd via uw verzekering. Zo bespaart u kosten op het opsporen van een lekkage in uw badkamer.

  Voorkom verdere waterschade en gezondheidsproblemen. Het is daarom noodzaak om haast te maken bij de lekkage van uw badkamer. We zijn bij spoed 24/7 te bereiken. Maar ook zonder spoed kunt u ons bereiken op werkdagen.

  Bel direct of vraag een vrijblijvende offerte op:

  waterschade door lekkage en overstroming bad.

  Een lek in uw badkamer opsporen wordt meestal vergoed door uw verzekeraar. Tenzij de lekkage in uw badkamer door uw eigen schuld veroorzaakt is.

  Voor al uw loodgieterswerk.

  Badkamer lekkage opsporen? De voordelen van Spoedservice:

  • Ervaren loodgieter. Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring met lekdetectie. Daarnaast profiteert u van deskundige loodgieters. Zo weet u zeker dat u goed geholpen wordt. 
  • De modernste technieken. Met bijvoorbeeld ultrasone detectie vinden we meestal snel een lekkage in de badkamer. Hierdoor besparen wij tijd en u geld. 
  • 24/7 bereikbaar bij spoed. We zijn zelfs in de avond bereikbaar. Zo wordt uw lekkage snel opgelost. 

  Daarnaast profiteert u van:

  • Samenwerking met groothandels. Hierdoor worden onderdelen die we niet op voorraad hebben snel geleverd en worden reparaties snel uitgevoerd.
  • Een klantvriendelijke service. Dit kunt u teruglezen in de reviews van onze klanten. We scoren een ruime 9.5 op klantenvertellen.nl. Hierdoor weet u zeker dat we doen wat we zeggen of dat we het naar behoren oplossen wanneer er toch iets niet helemaal goed gaat.
  • Erkende vakman. Lekdetectie door een erkende loodgieter wordt meestal vergoed door uw verzekeraar.

   Voorkom gezondheidsschade bij een lekkage in de badkamer. Met meer dan 15 jaar ervaring en de recentste technische kennis heeft Spoedservice uw badkamer of douche lekkage meteen gevonden.

   Veelgestelde vragen over een lekkage in de badkamer

   Hoe kan ik een lekkage in de badkamer herkennen?

   Als u een lekkage in de badkamer heeft, is het vaak lastig te ontdekken wat de waterschade veroorzaakt.

   Er zijn verschillende redenen die lekkages veroorzaken:

   • u heeft holle tegels waar water achterlangs sijpelt;

   • u heeft een kapotte tegel: ook hieronder kan water zitten;

   • lekkende leidingen;

   • slecht kitwerk;

   • loszittende tegels kunnen een andere oorzaak zijn van een lekkage in de badkamer.

   Een veelvoorkomend probleem is dat een lekkage ontstaat door een lek in een leiding of waterleiding. Deze lekken zijn vaak klein.

   We gebruiken daarom de recentste technieken bij lekdetectie in uw badkamer. Een voorbeeld hiervan zijn ultrasone trillingen (geluid).

   Een lek opsporen is bijna altijd verzekerd. Neem daarom het zekere voor het onzekere en voorkom verdere beschadigingen en gezondheidsklachten.

   Is lekdetectie bij een lekkage douche of badkamer verzekerd?

   Een lekkage in de badkamer opsporen wordt meestal vergoed door uw verzekeraar. Tenzij het lek door uw eigen schuld veroorzaakt is. Ook reparatiekosten worden meestal niet vergoed.

   Hoe moet ik een lekkage in de badkamer opsporen?
   • Een lekkage in de badkamer is vaak lastig zelf op te sporen. Soms zit een lek op een heel andere plaats dan u denkt. Een lek in uw vloer hoeft bijvoorbeeld niet per se door een waterleiding veroorzaakt te worden.

   • Daarnaast zijn lekken vaak niet met het blote oog zichtbaar. Met moderne technieken en de recentste kennis vindt Spoedservice in de meeste gevallen snel uw lek.

   • Een lek opsporen is vaak verzekerd via de opstalverzekering: het kost u dus in de meeste gevallen niets (tenzij het lek door uw eigen schuld is veroorzaakt, bijvoorbeeld bij achterstallig onderhoud of verkeerde aanleg).

   Hoe lang duurt het om een lekkage in de badkamer te vinden?

   Lekkages zitten soms op een andere plaats dan waar je vochtplekken ziet. Zo kunnen de muren van uw huiskamer lekken door een lek in uw douche of afvoerputje. We gaan daarom elke leiding in uw woning na.

   De tijd om een lek op te sporen varieert dus. Afhankelijk van de grootte van uw woning duurt het 1 uur tot enkele uren.

   Hoe kan ik een lekkage in de badkamer voorkomen?

   U kunt op de volgende manieren een lekkage in de badkamer voorkomen. Volg hiervoor onderstaand stappenplan:

   • Kitranden en voegen controleren. Controleer de voegen in uw badkamer regelmatig. Zitten er scheuren in of laten ze los? Vervang dit door nieuw voegwerk. Ditzelfde geldt voor loszittende kitranden of kitranden met scheuren: oud kitwerk laat u vervangen door nieuwe kit.

   • Controleer op loszittend of kapot tegelwerk en holle tegels. Vervang kapotte tegels en loszittend tegelwerk. Tik met een platte schroevendraaier op uw tegels: hoort u een hol geluid? Laat ook deze tegels vervangen.

   • Controleer de sifon van het bad. Als deze los zit, kunt u die vastdraaien om verdere lekkage te voorkomen.

   • Controleer de watermeter. Gebruikt u geen water? Maar is de stand van uw watermeter intussen veranderd? Dan heeft u waarschijnlijk een lekkage in uw waterleiding. We helpen u graag deze op te sporen.

   • Vergeet uw doucheputje niet. Controleer of u doucheputje goed schoon is om schade door vocht of schimmel te voorkomen. Controleer uw doucheputje ook op schade.

   • Gebruik nooit chemische ontstoppers. Voorkom schade aan uw waterleidingen. Laat een badkamer lekkage verhelpen door een vakkundige loodgieter. Spoedservice heeft ruim 15 jaar ervaring in het opsporen én verhelpen van lekkages. Bel direct voor advies of een afspraak.

   Door het voegwerk, kitranden en het tegelwerk te controleren kunt u de oorzaak van een lek misschien achterhalen. Lekkende leidingen zijn een stuk moeilijker te ontdekken: veel waterleidingen zitten achter muren of in uw vloer.

   Gelukkig ontdekt Spoedservice met de modernste technieken meestal snel uw lek. Omdat een lek opsporen vaak verzekerd is kost u dit meestal niets

   Is waterschade door een lekkage in de badkamer verzekerd?

   Waterschade aan uw inboedel (losse voorwerpen) en onroerende zaken (wat vast aan uw huis zit) wordt meestal vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Maar hier geldt wel dat de lekkage in de badkamer niet door uw eigen schuld veroorzaakt moet zijn.

   Wie moet ik bellen bij een lekkage in de badkamer?

   Bij lekdetectie doet er verstandig aan een specialist in te schakelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we uw lek meestal snel gevonden.

   Omdat we ook loodgieter zijn kunnen we u direct helpen bij een verstopte afvoer in uw badkamer of bij lekkages door kapotte waterleidingen.

    DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR BIJ HUN BADKAMER LEKKAGE:

    Spoedservice hielp wel en tegen een betere prijs

    Na meerdere bedrijven benaderd te hebben kon “spoedservice” ons wel snel helpen.

    Ook voor een betere prijs.

    Joanne, Haarlem

    Een afspraak was zo gemaakt

    Ik had problemen op een lastig tijdstip. Geen probleem: een afspraak was zo gemaakt. Alles was zo gefikst. De medewerkers zijn zonder uitzondering kundig en vriendelijk. Een absolute 100% aanrader!

    De Bruin, Amsterdam

    Ze repareerden dezelfde avond nog

    Ik zat met totale lekkage, en er werd avonds zonder problemen gerepareerd. Later werd mijn leidingwerk vervangen en mijn elektrische cv geïnstalleerd. Wederom vriendelijke snelle service.

    Gert, Haarlem

    Bel direct en u bent snel uw badkamer lekkage kwijt: