lekdetectie kelder

Lekkage kelder opsporen:

 • lek opsporen vergoed door verzekeraar*
 • lekdetectie zonder hak- en breekwerk;
 • erkend door uw verzekeraar.
ontstoppingsdienst badkamer.

Lekkende kelder? Schakel zo snel mogelijk een specialist in

Voorkom ongedierte en gezondheidsproblemen

Het is zaterdagavond. Jan gaat naar de kelder om wat biertjes pakken. Als hij zijn kruipruimte ingaat, ruikt hij een muffe geur. Tot zijn schrik ziet hij druppels water op de inklapbare stoelen die hij hier heeft opgeslagen. En zag hij nou net een rat wegspringen?

De schade bij een lekkende kelder kan groot zijn. Van schimmels en vochtplekken tot schade door ongewenste bezoekers, zoals insecten en muizen. Optrekkend vocht kan bovendien naar muren en vloeren boven uw kelder trekken.

Vooral ongedierte kan ernstige schade aanrichten aan je fundering en leidingen. U kunt zelfs kortsluiting krijgen. In het slechtste geval ontstaat dan brand.

Maar wat dacht u van gezondheidsproblemen door rioolvliegjes? U moet er toch niet aan denken dat uw zoon, dochter of partner ziek in bed ligt door een vochtige kelder?

Neem daarom direct actie bij een kelder lekkage. Spoedservice spoort uw lek meteen op met de nieuwste technieken en recentste kennis.

Dat onze methodes bewezen effectief zijn blijkt uit onze reviews. Klanten geven ons een 9.4 op onze service. Profiteer ook en maak meteen een afspraak:

ontstoppingsdienst badkamer.
Voor al uw loodgieterswerk.

AL 15+ JAAR UW SPECIALIST BIJ KELDER LEKKAGE

Als uw kelder lekt, wilt u kunnen vertrouwen op een vakman die weet wat hij doet. Iemand die zijn sporen in het vak heeft verdient. Zodat u kelder lek zo snel mogelijk gevonden wordt.

U profiteert van meer dan 15 jaar ervaring, wanneer Spoedservice uw kelder lek opspoort. Met de nieuwste technieken en gediplomeerde vakmannen vinden we uw lek meestal snel.

U kunt er op rekenen dat onze specialisten u op een professionele manier te woord staan. Lees gerust de reviews maar na: Klanten beoordelen onze service een 9.4.

Heeft u vragen? Dan leggen we alles netjes uit. En we ruimen onze rommel op. Zoals het hoort. Maak snel een afspraak en profiteer ook:

U profiteert van een erkende vakman: verzekeraars stellen vaak als eis dat lekdetectie door een specialist gebeurd.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER SPOEDSERVICE?

 • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

  Rene Vroom Avatar Rene Vroom

  Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

  Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

  Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

  wwsd 57 Avatar wwsd 57

  Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

  Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
 • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

  Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

  Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

  Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

  Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

  Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

  Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

  R jansen Avatar R jansen
 • Snelle goede service

  Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

  Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

  Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

  Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

  N S Avatar N S

  In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

  Menno Cohen Avatar Menno Cohen
 • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

  Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

  In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

  Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

  Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

  Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

  In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

  Bob Selier Avatar Bob Selier
 • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

  Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

  Wij zijn goed en snel geholpen

  Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

  Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

  m hof Avatar m hof

  Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

  Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music

Werkwijze bij lekdetectie kelder

 1. Afspraak maken. Lekke kelder? Bel ons gerust. We komen meteen bij u langs.
 2. Lekdetectie onderzoek. Met de nieuwste technieken, zoals ultrasone trillingen, sporen we uw lek meestal meteen op. Natuurlijk zonder te hakken en te breken.
 3. Rapportage. Met duidelijke foto’s lichtten we het lek in uw kelder toe. Stuur dit rapport op naar uw verzekeraar, indien mogelijk.

Voorkom verdere waterschade en gezondheidsproblemen.

Garantie op lekkage kelder opsporen?

 • We kunnen helaas geen garantie geven op lekdetectie. Dit komt doordat zelfs met speciale apparatuur een lek opsporen een lastige klus is. Naast transparante tarieven, zijn we ook hierin glashelder. Gelukkig wordt lekdetectie meestal vergoed door de verzekeraar.

 • Moet u door uw lek een leiding verplaatsen of uw riolering laten repareren? Of wilt u uw afvoer laten ontstoppen? Daarop krijgt u wel 3 maanden garantie.

 • Heeft u schade die niet vergoed wordt door uw verzekeraar? Of schade die buiten onze garantie valt? Ook dan helpen we u graag.

Onze tarieven zijn wél met btw. U hoort de tarieven altijd vooraf. En inclusief de btw. Wel zo eerlijk.

wcs spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WC VERSTOPT

gootsteen spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

GOOTSTEEN VERSTOPT

afvoer spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

AFVOER VERSTOPT

douch spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

DOUCHE VERSTOPT

wastafel spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WASTAFEL VERSTOPT

reiniging spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

RIOOLREINIGING

vaatwasser spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

VAATWASSER VERSTOPT

hwa spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

HWA VERSTOPT

waterschade door lekkage en overstroming bad.

Kelder lekkage opsporen meestal vergoed door uw verzekeraar

Spoedservice is een erkende specialist in lekdetectie

Heeft u een opstalverzekering? Dan bent u meestal verzekerd voor een kelder lekkage opsporen. Ook waterschade aan uw muren, vloer of plafond is met een opstalverzekering verzekerd.

Heeft u een schade aan uw voorwerpen? Ook die zijn meestal verzekerd via uw inboedelverzekering.

Alleen als de schade veroorzaakt door eigen schuld, zoals door nalatigheid, betaald u voor lekdetectie van uw kelder. Ook reparatiekosten moet u soms zelf betalen.

Gelukkig is Spoedservice naast specialist in lekdetectie, ook loodgieter. Zo hoeft u niet speciaal een vakman in te schakelen bij ontstoppingen of werk aan uw leidingen.

Bovendien zijn we een erkende vakman: verzekeraars stellen vaak als eis dat lekdetectie door een specialist gebeurd.

Profiteer ook en maak meteen een afspraak:

waterschade door lekkage en overstroming bad.
Voor al uw loodgieterswerk.

Waarom u beter een erkende vakman inschakelt bij kelderlekkage

Lekken zitten soms op andere plaatsen dan u denkt

‘Ach, een lek opsporen kan ik zelf ook wel,’ denkt u misschien. Helaas zijn de meeste lekken met een blote oog niet te zien.

Een ervaren vakman ziet door jarenlange ervaring snel waar u lek zit. En zelfs dan hebben we soms specialistische technieken nodig om u lek te vinden.

Bovendien zitten lekken vaak op andere plaatsen dan u denkt. Door een daklekkage kan er bijvoorbeeld vocht in uw muren zitten. Daarom lopen we uw hele woning na op lekkages met de modernste hulpmiddelen.

Een kelderlekkage opsporen is vaak verzekerd via uw opstalverzekering. Voorkom problemen aan uw gezondheid en schade door schimmel of ongedierte: kies voor een erkende vakman.

Een lekke kelder trekt ongedierte en schimmel aan. Dit heeft waterschade, ziekte of kortsluiting als gevolg. Schakel daarom direct een erkende vakman in.

waterschade door lekkage en overstroming bad.

Lekkage kelder opsporen? Dit is waarom u Spoedservice uw lek laat opsporen: 

 • Erkend door verzekeraars. Verzekeraars stellen vaak als eis dat lekdetectie door een erkende specialist gebeurt. Spoedservice is een erkende specialist.
 • De nieuwste hulpmiddelen. We trekken alles uit de kast om uw lek te vinden. Denk bijvoorbeeld aan ultrasone detectie. Of een warmtebeeldcamera. Zo wordt uw lek snel en zonder hakken en breken gevonden.
 • Bij 24/7 bereikbaar. We laten u niet in de kou staan als u dringend hulp nodig heeft. Bel gerust in de avond of in het weekend. U kunt bij spoed altijd op ons rekenen.

Maar u profiteert ook van:

 • De nieuwste kennis.  Met gediplomeerde vakmannen weet u zeker dat uw lek goed en snel wordt verholpen. Met Spoedservice kiest u voor een betrouwbare loodgieter.
 • Snelle levering van onderdelen. We werken samen met groothandels. Zo kunt er altijd zeker van zijn, dat we alle onderdelen hebben om u snel te helpen.
 • Klantvriendelijke loodgieters: Klanten geven Spoedservice een 9.5. Vooral onze klantvriendelijkheid  en deskundigheid wordt door klanten zeer gewaardeerd.

Lekdetectie wordt meestal vergoed door uw verzekeraar.

waterschade door lekkage en overstroming bad.

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ EEN LEKKAGE IN DE KELDER:

Wat moet ik doen bij een lekkage in de kelder?

Een lekkage in uw kelder is erg vervelend. Om verdere schade en gezondheidsklachten te voorkomen moet u direct actie ondernemen.

U kunt onderstaand stappenplan gebruiken bij een kelder lekkage:

 1. Draai de hoofdkraan dicht. U vindt de hoofdkraan voor of onder uw watermeter. De watermeter vindt u in uw meterkast, kelder, of bij u voor- en achterdeur. Heeft u hierbij hulp nodig? Bel ons gerust op +31 23 20 91 023. Of stuur ons vrijblijvend een bericht.
 2. Leg uw spullen aan de kant. Voorkom dat uw meubelen of voorwerpen door lekkage (verder) beschadigd worden.
 3. Bel een erkende lekdetectie-specialist. Lekdetectie onderzoek wordt vaak vergoed door u verzekeraar. Maar alleen als u een erkende vakman inschakelt. Gelukkig wordt Spoedservice herkend als specialist door verzekeraars.

Spoedservice heeft meer dan 15 jaar ervaring met lekdetectie. Daarnaast zijn we ervaren loodgieter: zodat we u meteen kunnen helpen bij verstoppingen en reparatie aan leidingen.

Wat is de oorzaak van een lekkage in de kelder?

Er zijn verschillende oorzaken voor een lekkage in de kelder.

Voorbeelden van oorzaken van een kelderlek zijn:

 • Stijgend grondwater of hoger grondwaterpeil. Grondwater veroorzaakt vaak vervelende kelderlekkages. Door toenemende druk van buitenaf ontstaan dan lekken in uw kelder. Helaas kunt u vaak weinig doen aan een hoge grondwaterstand.

 • Ouderdom. De kim verbind u wand met uw vloer. Door slijtage kunnen er lekken ontstaan. Een slechte aansluiting van de kim is dan de oorzaak van uw kelderlekkage. Ook scheuren en barsten in uw keldervloer of wand zijn mogelijke oorzaken van een lek in uw kelder.

Andere oorzaken van een lekkage in de kelder zijn:

 • ingroeiende boomwortels;

 • extreem weer. Uw riolering kan bijvoorbeeld de vele regen niet meer aan, waardoor lekken ontstaan;

 • fouten bij de bouw van uw kelder constructie;

 • beschadigde leidingen.

Met de juiste apparatuur vinden we meestal direct de oorzaak van uw lek.

Is een vochtige kelder erg?

Een vochtige kelder kan schimmels, ongedierte en vocht aantrekken. Hierdoor kunnen uw muren, vloeren en plafonds beschadigd worden. Bovendien kunt u hierdoor gezondheidsproblemen krijgen.

Spoedservice vindt u lek vaak snel met de nieuwste technieken. Bij spoedgevallen kunt u ons zelfs 24/7 bereiken.

Wat moet ik doen bij grondwater in mijn kelder?

Grondwater kan op verschillende manieren uw kelder binnenkomen. Laat daarom eerst een specialist onderzoek doen naar uw kelderlekkage. Een ervaren vakman van Spoedservice heeft de oorzaak van uw lekkage waarschijnlijk snel gevonden.

Hoe kan ik een lekkage in de kelder herkennen?

Het is vaak lastig om met het blote oog een kelderlekkage te herkennen. Dit komt omdat lekkages vaak klein zien.

Bovendien kan een lek op een andere plek zitten dan u denkt. Door bijvoorbeeld dak- of gevellekkage kan water naar uw kelder lekken.

Welke moderne technieken worden door spoedservice gebruikt bij een kelderlekkage?

Een veel gebruikte methode bij een lekkage in de kelder is om uw muren of vloeren laten injecteren met vochtwerende gel.

Ook vochtwerende noppenfolie wordt gebruikt om uw kelder waterdicht te maken.

Wordt de lekkage in de kelder veroorzaakt door verstoppingen? Of een kapotte leiding?

Dan kan Spoedservice u meteen helpen om uw lek zo snel mogelijk op te lossen. Bij spoedgevallen staan we 24/7 voor uw klaar.

Hoe komt grondwater in mijn kelder?

Extreme regenval, slijtage van uw kim (de verbinding tussen uw wand en vloer) en slijtage kunnen oorzaken van kelderlekkages. Omdat lekken vaak verborgen zijn, kunt u het beste een specialist inschakelen.

Spoedservice heeft uw lek in de kelder vaak snel gevonden.

Hoe lang duurt lekdetectie bij een lek in uw kelder?

Omdat de oorzaak van een kelderlekkage vaak verborgen is, moeten we meestal uw hele woning doorlopen.

Een ervaren vakman van Spoedservice ziet uw lek soms meteen. Soms zijn er speciale technieken voor nodig om het lek in uw kelder op te sporen.

Daarom duurt lekdetectie soms 1 uur tot meerdere uren.

Boek snel: specialisten in ons vakgebied zijn schaars.

LEKKAGE IN DE KELDER? DIT ZEGGEN KLANTEN DIE U VOORGINGEN:

Supersnelle service

Snelle service, duidelijk verhaal, netjes, zeer positieve ervaring.

Carla, Haarlem

Probleem snel en goed opgelost

Lekkageprobleem snel en goed opgelost. Aardige mannen en goede service.

Jochem, Haarlem

Deskundig

Deskundig en vriendelijke vakman.

Theo, IJmuiden

Bel ons en u bent snel uw lekkage in uw kelder kwijt: