Lekdetectie dak nodig? 

Spoedservice hielp wel. Ook voor een betere prijs

“Na meerdere bedrijven benaderd te hebben kon “spoedservice” ons wel snel helpen. Ook voor een betere prijs.” 

Joanne, Haarlem

Lekkage dak opsporen?

 • Vergoed door uw verzekeraar (*);
 • zonder hakken en breken;
 • 24/7 bereikbaar bij spoed.

(*) Erkende specialist vaak vergoed door uw verzekeraar.

lekkage dak opsporen met lekdetectie.

Lekkend dak? Neem direct actie

Last van zichtbare vochtplekken? Een lekkage van uw dak kan grote gevolgen hebben: het wordt vochtig in huis, de vloer staat blank of vloeren en muren zijn door vocht beschadigd. Daarnaast kunt u last van gezondheidsproblemen of ongedierte krijgen.

Daarom sporen we een lek in uw dak snel voor u op. Daarvoor gebruiken we geavanceerde apparatuur en moderne technieken. Bijvoorbeeld een thermografische camera: hierdoor weten we waar warmte ontsnapt uit uw dak.

Of u een lekkage heeft in een platte dak of een schuin dak: Dit doen we natuurlijk zonder onnodig hak- en breekwerk. Ook als u een dakkapel heeft detecteren we uw lek snel en voordelig. Hierdoor bespaart u veel geldZodra we het lek gevonden hebben, delen we met u onze bevindingen in een rapport.

Bel meteen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan:

lekkage dak opsporen met lekdetectie.
Voor al uw loodgieterswerk.

Is lekdetectie van uw dak verzekerd?

Zeker in deze tijden wilt u besparen aan kosten. Daarom repareren we uw dak zonder onnodig hak- en breekwerk. Daarnaast krijgt u de vervelende voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon bij het starttarief. Bovendien zijn onze tarieven wél met btw.

Bovendien zijn we naast lekdetectie specialist ook loodgieter. U of uw verzekeraar bespaart dus aan extra kosten voor het inschakelen van een derde partij. Het maakt niet uit voor soort dak u heeft: we hebben ervaring met schuine en platte daken. Maar ook als u een dakkapel heeft bent u bij ons aan het juiste adres.

Extra voordelig: In de meeste gevallen vergoeden verzekeraars lekdetectie. Spoedservice is een erkende specialist. Zo vergroot u de kans dat lekdetectie vergoed wordt.

Voorkom verdere schade. Neem direct contact op:

BEOORDELINGEN VAN ONZE KLANTEN

 • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

  Rene Vroom Avatar Rene Vroom

  Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

  Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

  Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

  wwsd 57 Avatar wwsd 57

  Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

  Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
 • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

  Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

  Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

  Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

  Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

  Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

  Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

  R jansen Avatar R jansen
 • Snelle goede service

  Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

  Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

  Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

  Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

  N S Avatar N S

  In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

  Menno Cohen Avatar Menno Cohen
 • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

  Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

  In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

  Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

  Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

  Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

  In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

  Bob Selier Avatar Bob Selier
 • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

  Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

  Wij zijn goed en snel geholpen

  Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

  Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

  m hof Avatar m hof

  Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

  Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music

“Spoedservice is een erkende specialist: Uw verzekeraar vergoed in de meeste gevallen lekdetectie en waterschade bij uw daklekkage.”

Werkwijze bij lekkage dak opsporen

 1. Afspraak boeken. Nadat u een afspraak boekt, nemen we contact met u op. Als we nog niet over de telefoon hebben gesproken, nemen we met u door wat u van ons kunt verwachten. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, komen we bij u langs.
 2. Lekdetectie onderzoek. Met de recentste technieken sporen we uw lek meestal meteen op. Dit doen we natuurlijk zonder onnodig hak- en breekwerk. Denk bijvoorbeeld aan lekdetectie via ultrasone trillingen (geluid).
 3. Uitgebreid rapport. Hierin staat een beschrijving met duidelijke foto’s. U kunt dit rapport opsturen naar uw verzekeraar.
 4. Voorkom verdere waterschade en gezondheidsproblemen.

Garantie op lekkage dak opsporen?

 • We kunnen helaas geen garantie geven op lekdetectie. Dit komt doordat zelfs met speciale apparatuur een lek opsporen een lastige klus is. Naast transparante tarieven, zijn we ook hierin glashelder. Gelukkig wordt lekdetectie meestal vergoed door de verzekeraar.

 • Moet u door uw lek leidingen verleggen of repareren? Of heeft u onze ontstoppingsdienst nodig, bijvoorbeeld voor een verstopte afvoer? Daarop krijgt u wel 3 maanden garantie.

 • Heeft u schade die niet vergoed wordt door uw verzekeraar? Of schade die buiten onze garantie valt? Ook dan helpen we u graag.

Onze tarieven zijn wél met btw. U hoort de tarieven altijd vooraf. En inclusief de btw. Wel zo eerlijk.

wcs spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WC VERSTOPT

gootsteen spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

GOOTSTEEN VERSTOPT

afvoer spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

AFVOER VERSTOPT

douch spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

DOUCHE VERSTOPT

wastafel spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

WASTAFEL VERSTOPT

reiniging spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

RIOOLREINIGING

vaatwasser spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

VAATWASSER VERSTOPT

hwa spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen

HWA VERSTOPT

Uw lek 24/7 opgespoord met speciale apparatuur

Lekkend dak? Dit is waarom u Spoedservice inschakelt:

 • Erkende vakman vaak vergoed door uw verzekeraar. In veel gevallen betaalt de verzekeraar lekdetectie. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met uw verzekeraar.

 • U hoort altijd duidelijk de tarieven vooraf. Dat is natuurlijk inclusief btw. Wel zo eerlijk. De vervelende voorrijkosten krijgt u bovendien bij het startarief.
 • 24/7 bereikbaar bij spoed. U wordt dag en nacht geholpen bij spoedgevallen. Bij ons heeft u zo snel mogelijk droge voeten. 

Bel meteen voor een afspraak:

waterschade door lekkage en overstroming bad.

Is waterschade bij dak lekkage verzekerd?

Ja, gelukkig is waterschade vaak verzekerd. Voorwerpen zijn vaak verzekerd door de inboedelverzekering. Maar ook via een opstalverzekering bent u verzekerd tegen waterschade bij daklekkage. Bijvoorbeeld als u schade heeft aan zaken die vast zitten aan het gebouw (uw huis). Zoals uw plafond, uw muur en uw vloer.

Uw verzekeraar vergoed de schade niet wanneer de schade ontstaan is door uw eigen schuld. Dit is het geval bij nalatigheid of achterstallig onderhoud. Ook vergoed uw verzekeraar de schade soms niet als er sprake is van een overstroming door een dijkdoorbraak.

U doet er dus goed aan om navraag te doen bij uw verzekeraar bij daklekkage. Daarnaast is voorkomen beter dan genezen: met goed onderhoud voorkomt uw schade aan uw dak. Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact op.

Vraag hieronder alvast een vrijbijvende offerte aan:

waterschade door lekkage en overstroming bad.

Ik had last van een terugkerende verstopping. Ze kwamen volgens afspraak netjes op tijd. En ze hebben me snel geholpen. Bovendien kreeg ik een tip om een terugkerende verstopping te voorkomen.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DAKLEKKAGES:

Hoe weet u of een daklekkage heeft?

Dit is hoe u controleert of u daklekkage heeft:

 1. Vochtproblemen. Door lekkages kunnen vochtproblemen ontstaan, zoals vocht- of schimmelplekken. Ook de aanwezigheid van druppels kan een teken zijn van een lek in uw dakbedekking of dakkapel.
 2. U heeft hogere energiekosten of een hoger waterverbruik. Isolatie kan minder goed werken door lekkages. Door slechtere isolatie stijgt u energierekening. Vooral bij een dakkapel is het verstandig regelmatig te controleren op daklekkage.
 3. Controleer meterstanden. Vlak voordat u naar bed gaat, controleert u de meterstanden. Zijn de ochtend daarna de meterstanden gestegen? Dan heeft u waarschijnlijk een lek in uw leidingen. Als de meterstand constant blijft, heeft u waarschijnlijk geen last van daklekkage.
Waarom heeft u last van daklekkage?
 1. Er zijn verschillende oorzaken die tot een (dak-)lekkage leiden. Een van de meest voorkomende oorzaken van lekkage in uw dakgoot of dakbedekking? Extreem weer en slecht onderhoud. Soms zijn er ook andere oorzaken voor lekken.

Er kunnen dus verschillende oorzaken zijn voor een lek in uw dak:

  • Door bladeren of regenwater kan de druk op u dak toenemen. Hierdoor ontstaan lekken.
  • Uw dakpannen zijn verschoven door een storm.
  • U heeft een verstopte dakgoot.
  • Een dakkapel is verkeerd aangesloten op uw dak.
  • Slijtage van uw dakpannen.
  • Slechte isolatie van uw dak.
  • Slecht onderhoud aan uw schoorsteen.
 • Door goed onderhoud voorkomt u al veel schade door daklekkage. Maak bijvoorbeeld regelmatig uw dakgoot schoon.
 • Helaas is de exacte locatie van lekken lastig te bepalen. Zelfs als u denkt te weten waar de lek zich bevind kunt u zich lelijk vergissen.
 • Het gevolg: het probleem is niet verholpen. Maak dus gebruik van een expert die met specialistische apparaten de exacte locatie van uw lek bepaalt.

Voorkom verdere schade en neem direct contact op: 023 – 266 16 67

Lekkage plat dak? Of ander type lekkage? Dit zeggen klanten:

Uitstekende inspectie, advies en rapport

We werden zondagochtend geconfronteerd met lekkages in de eetkamer en de logeerkamer. Spoedservice gebeld voor een analyse en advies. We zijn diezelfde zondag zeer goed geholpen met een goede inspectie, conclusie, advies en verslag op het afgesproken tijdstip en tegen afgesproken prijs.

Clemens, Alkmaar

Dezelfde dag nog aan het werk

Snel en professioneel. Na telefonisch contact dezelfde dag aan het werk. Complex lekkageprobleem goed verholpen.

Wies, Haarlem

Bij spoed staan ze zelfs s’avonds klaar

Ik zat met totale lekkage, en er werd avonds zonder problemen gerepareerd. Later werd mijn leidingwerk vervangen en mijn elektrische cv geïnstalleerd. Wederom vriendelijke snelle service.

Gert, Haarlem

Bel ons en u bent snel uw dak lekkage kwijt: