Nieuwe cv-ketel kopen?

Inclusief plaatsing en leidingwerk

“Mijn nieuwe ketel is geplaatst! Wat een vakwerk en service. Ik ben er helemaal blij mee! Mannen, nogmaals dank voor de snelheid en vriendelijkheid.”

Marleen, Haarlem

Laat uw nieuwe cv-ketel plaatsen door Spoedservice en profiteer:

 • Ook voor storingen en onderhoud;
 • 3 maanden garantie op werkzaamheden;
 • 24/7 bereikbaar bij spoed. 
ontstoppingsdienst badkamer.

Bestaande cv-ketel vervangen of een nieuwe cv-ketel kopen

Profiteer van de deskundigheid van een erkende vakman

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Of heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan heeft u een nieuwe verwarmingsketel nodig.

Onze specialisten adviseren u graag bij dit proces. Want wat gaat u doen? Kiest u voor een duurzame oplossing, zoals een hybride warmtepomp? Of een nieuwe hr-ketel?

Cv-ketels hebben een economische levensduur van circa 15 jaar. Het is dus belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

Bel direct voor advies van onze specialisten:

ontstoppingsdienst badkamer.
Voor al uw loodgieterswerk.

Hierom kiest u voor nieuwe cv-ketels van Spoedservice Duurzaam Verwarmen:

 • U profiteert van de modernste oplossingen voor duurzaam verwarmen. Inclusief installatie, garantie en A-merken.
 • Volledig verzorgde plaatsing. Leidingwerk passen we aan en uw oude cv-ketel nemen we gewoon voor u mee.
 • 24/7 bereikbaar bij cv-problemen. Lekkages of storingen aan uw cv-installatie? U kunt ons dag en nacht bereiken bij spoed.

   KLANTEN ZEGGEN OVER SPOEDSERVICE:

  • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

   Rene Vroom Avatar Rene Vroom

   Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

   Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

   Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

   wwsd 57 Avatar wwsd 57

   Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

   Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
  • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

   Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

   Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

   Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

   Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

   Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

   Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

   R jansen Avatar R jansen
  • Snelle goede service

   Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

   Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

   Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

   Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

   N S Avatar N S

   In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

   Menno Cohen Avatar Menno Cohen
  • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

   Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

   In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

   Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

   Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

   Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

   In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

   Bob Selier Avatar Bob Selier
  • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

   Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

   Wij zijn goed en snel geholpen

   Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

   Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

   m hof Avatar m hof

   Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

   Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music
  cv-ketel adviseur komt thuis langs.

  Plaatsing van een hybride warmtepomp

  Laat u adviseren door een expert

  Een hybride warmtepomp komt meestal naast uw cv-ketel te hangen. De buitenunit zal ergens aan de gevel of op het dak geplaatst moeten worden.

  Niet iedere woning of flat heeft die ruimte. In dat geval is het niet mogelijk een warmtepomp te plaatsen. Een nieuwe hr-ketel kopen is in dat geval de beste oplossing.

  We adviseren u graag wat in uw situatie het beste past. Profiteer van onze deskundigheid en bel (vrijblijvend) met onze specialisten.

  cv monteur Haarlem ook bij spoed.

  Hybride warmtepomp

  Bespaar op uw gasverbruik met deze slimme oplossing

  Tegenwoordig zijn warmtepompen volop in de media. Duurzaam verwarmen is zeker ook gezien de energiekosten iets waar u niet omheen kunt.

  Een volledig elektrische warmtepomp is helaas niet bij iedere woning mogelijk. Zeker wanneer de isolatie niet optimaal is: in dat geval kan elektrische warmtepomp simpelweg niet genoeg vermogen leveren om uw woning te verwarmen. Een hybride warmtepomp is dan een perfecte oplossing.

  cv monteur Haarlem ook bij spoed.
  Voor al uw loodgieterswerk.

  Slimme thermostaat gebruiken?

  Haal het maximale uit uw cv-ketel met een nieuwe thermostaat

  Een slimme thermostaat is een handig hulpmiddel om te besparen op uw energierekening. Voorheen was een thermostaat niet meer dan een aan- uit regeling voor cv-ketels. Daarna kwam de mogelijkheid om programma’s in te stellen op uw thermostaat.

  Tegenwoordig is een slimme thermostaat ook in staat om te ‘zien’ of en wanneer u thuis bent. Zo heeft u nooit onnodig de kachel branden. Ook inzicht in uw verbruik en bediening met uw smartphone zijn enkele handige voordelen van een slimme thermostaat.

  Wilt u een cv ketel kopen? Dan is het handig ook direct voor een slimme thermostaat te kiezen. Voor het vervangen van uw huidige thermostaat door een slimme of nieuwe thermostaat: u kunt uiteraard ook bij ons terecht. Neem gerust (vrijblijvend) contact op en ontdek uw mogelijkheden.

  “Zeer aardige en goede cv ketel monteur. Ik werd zeer aardig te woord gestaan bij het maken van een afspraak. Er kon binnen 1.5 week iemand langs komen voor een cv ketel controle. Lekker snel dus. Ik ben geholpen door een aardige monteur.

  Hij heeft van alles uitgelegd en goede tips gegeven. Kortom, ik ben zeer blij met deze snelle en klantvriendelijke service!

  Joris, Hillegom

  nieuwe cv-ketel inclusief plaatsing.

  Cv-ketels en HR-ketels: wat is het verschil?

  Waarom u minder gas verbruikt met een Hoog Rendement ketel

  Wat is nu eigenlijk een hr-ketel? En wat is het verschil tussen een hr-ketel en een cv-ketel?

  Cv-ketel staat voor centrale verwarmingsketel. Een HR-ketel is daarentegen een Hoog Rendement ketel. Dat wil zeggen dat deze ketel een hoger rendement heeft dan een ‘gewone’ cv-ketel. Een hr-ketel is dus een type cv-ketel.

  Is uw huidige ketel een reguliere cv-ketel? Dan is een hr-ketel al een flinke verbetering. U verbruikt dan direct minder gas. Dit komt omdat het water in de ketel voorverwarmd wordt met de rookgassen die vrijkomen om het water op te warmen.

  Een HR-ketel gebruikt dus zijn eigen uitstoot. Zo gaat er zo min mogelijk warmte verloren. Wilt u ook profiteren van de voordelen van een Hoog Rendement ketel? Bel dan meteen met een van onze deskundige specialisten.

  nieuwe cv-ketel inclusief plaatsing.
  laat uw adviseren voor u een nieuwe cv-ketel aanschaft.

  CV-ketels en combi-ketels

  Profesioneel advies bij de keuze van een ketel

  Een solo cv-ketel verwarmt alleen het water voor uw radiatoren. Voor warm water (tapwater) uit de kraan heeft u dan een losse boiler nodig.

  Meestal wordt er dan gebruikt gemaakt van een zogenaamde combi-ketel. Die verwarmt zowel het kraanwater als het water voor de verwarming.

  Een nieuwe combiketel, solo cv-ketel met boiler of HR-ketel nodig? Welk type nieuwe ketel u ook nodig heeft: Spoedservice Duurzaam Verwarmen helpt u graag.

  waterschade door lekkage en overstroming bad.

  Wat is een hybride warmtepomp?

  Een warmtepomp maakt gebruik van de energie uit de buitenlucht. En werkt zonder gas. Maar is het buiten te koud? Een warmtepomp kan dan niet genoeg energie leveren om uw huis te verwarmen.

  De oplossing? Een hybride warmtepomp werkt samen met uw cv-ketel om uw huis duurzaam te verwarmen. U maakt gebruik van gas en een cv-ketel met daarnaast elektriciteit voor uw warmtepomp.

  Zo heeft uw centrale verwarming genoeg vermogen om uw huis in de winter te verwarmen. Uw cv-ketel zorgt ook voor het warme water gebruik in huis.

  De warmtepomp zorgt dus dat het gasverbruik van uw ketel tot een minimum wordt beperkt.

  waterschade door lekkage en overstroming bad.

  “Ik had problemen met mijn verwarming op een lastig tijdstip. Geen probleem, een afspraak was zo gemaakt, ook zonder onderhoudscontract. Alles zo gefikst. Het monteren van een nieuwe cv installatie verliep ook heel vlot.

  De medewerkers zijn zonder uitzondering kundig en vriendelijk. Een absolute 100% aanrader!”

  De Bruin, Amsterdam

  Is een lek in uw cv-leiding verzekerd

  Welke cv-ketel kopen?

  Maak de juiste keuze met de hulp van een specialist

  Welke cv-ketel kopen? Dat vraagt u zich nu misschien wel af. Er is veel te krijgen. En zeker gezien de huidige tijd waarin we leven is een verstandige keuze voor milieu en portemonnee van belang.

  Het type ketel wat best past bij uw wensen en uw woning. Maar ook uw huidige cv-ketel heeft misschien invloed.

  Andere vragen die u misschien stelt zijn:

  • Hoever is de afstand van de ketel tot de douche en keuken?
  • Hoeveel warm water verbruikt u?
  • Heeft u een stortdouche of bad dat (snel) gevuld moet worden?

  Om uw van het juiste vakkundige advies te voorzien kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. Onze installateurs vertellen u graag alles over uw mogelijkheden, de kosten van nieuwe cv-ketels, de installatie van uw ketel en verwijdering van uw huidige ketel.

  Bel direct voor advies van onze specialisten:

  NIEUWE CV KETEL? OF PROBLEMEN MET UW HUIDIGE KETEL?

  DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR:

  Helemaal prima

  “Vriendelijke monteurs. De ketel was in no time geplaatst.”

  Marieke, Hoofddorp

  Snelle en uitstekende service!

  “Heel aangename ervaring voor het vervangen van onze CV ketel. Enorm behulpzaam en vriendelijk.

  Ze geven ook goed en oprecht advies.”

  Anouk, Wormerveer

  Vriendelijk en snel!

  “Ik zat met totale lekkage, en er werd avonds zonder problemen gerepareerd. Later werd mijn leidingwerk vervangen en mijn elektrische cv geïnstalleerd. 

  Wederom vriendelijke snelle service.”

  Gert, Haarlem

  Bel nu en we helpen u snel aan nieuwe cv-ketel: