Zonnepanelen kopen Haarlem en omgeving

Bespaar met zonne-energie

 • ruime keuze uit A-merken;

 • tot 30 jaar garantie en service na aanschaf;

 • 25 jaar opbrengstgarantie.

Bijna 1 op de 10 inwoners in Haarlem heeft zonnepanelen. Dat wilt u toch ook?

Cv-ketel storing? Dat lossen we direct voor u op. Bel spoedservice, 24/7 bereikbaar bij CV storingen

ZONNEPANELEN INSTALLATEUR HAARLEM

U merkt ongetwijfeld dat de energieprijzen flink zijn gestegen. Met energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen, kunt u flink besparen op uw energierekening. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu.

Zonnepanelen hebben tal van voordelen. Zo bent u bijvoorbeeld minder afhankelijk van energieleveranciers en de bijbehorende prijsschommelingen. Ook zorgt het voor een waardevermeerdering van uw woning en hebben zonnepanelen een lange levensduur zonder al te veel onderhoud.

Bovendien wil de gemeente Haarlem al in 2040 aardgasvrij zijn. Extra reden om nog snel te profiteren van voordelige regelingen voor de aanschaf zonnepanelen (nu het nog kan).

Zonnepanelen verdienen zich in de regel binnen 6 tot 10 jaar al terug. Daarna profiteert u nog vele jaren van gratis zonne-energie!

Wacht niet langer en investeer in zonnepanelen. U draagt niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar profiteert ook van de vele financiële voordelen die er nu nog zijn. Bel voor advies of maak direct een afspraak.

Cv-ketel storing? Dat lossen we direct voor u op. Bel spoedservice, 24/7 bereikbaar bij CV storingen
Voordelen-keukenwrappen

ERVAREN ZONNEPANELEN MONTEURS

Spoedservice Duurzaam Verwarmen is een ervaren installateur. U bent hierdoor verzekerd dat uw zonnepanelen veilig en professioneel geplaatst worden. Onze monteurs voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften (de NEN1010-normen). Profiteer ook van zonnepanelen en maak snel een afspraak:

Klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.4.

Voordelen-keukenwrappen

ERVAREN VAKMAN VOOR UW ZONNEPANELEN (HAARLEM)

✓ Groot assortiment met zonnepanelen van A-merken.

✓ Profiteer van installateurs die werken volgens de laatste veiligheidvoorschriften (de NEN1010-normen).

✓ Snelle installatie, zolang de voorraad strekt.

Voordelen-keukenwrappen

BEOORDELINGEN VAN ONZE KLANTEN

 • Bij storing of verstopping,komt afspraak na en vakkundige oplossingen,heel tevreden over dit bedrijf

  Rene Vroom Avatar Rene Vroom

  Al geruime tijd een onderhoudscontract. Altijd bereikbaar en Brian komt snel met oplossingen. Overlegt goed en is kundig en professioneel.

  Dionne Fijma Avatar Dionne Fijma

  Gistermiddag met "SPOEDSERVICE" gebeld, om een storing aan de INTERGAS/CV-ketel te komen verhelpen, kwam de CV-servicemonteur de volgende dag rond 14:00u. Na een snelle annalyse, kreeg ik te horen, dat... Lees meer

  wwsd 57 Avatar wwsd 57

  Ketel had waterschade en dit is snel en netjes verholpen

  Margret Vriesman Avatar Margret Vriesman
 • Cv-ketel laten installeren: Duidelijke communicatie, hard werken, goede service en snel klaar.

  Wijnand Westerman Avatar Wijnand Westerman

  Er ontstond - helaas op vrijdagavond - een lekkage bij het vervangen van een kraan doordat de originele leidingen te diep in de muur waren gemonteerd waardoor de nieuwe kraan... Lees meer

  Annemarie van Mossel Avatar Annemarie van Mossel

  Uitermate tevreden over de volledige service. De snelheid van actie ondernemen bij melden van probleem, goed advies en vervolgens snelle en professionele afhandeling! Daarnaast ook nog eens heel erg vriendelijk!!

  Ivar Moonen Avatar Ivar Moonen

  Mijn drie jaar oude Intergas HRE combi ketel begon gisteren kuren te vertonen. Dacht dat ik hem alleen moest bijvullen maar ook dat hielp niet. Uiteraard gebeurt dat altijd op... Lees meer

  R jansen Avatar R jansen
 • Snelle goede service

  Gertjan Raaijmakers Avatar Gertjan Raaijmakers

  Goede service en uitstekend vakwerk. Zijn snel en komen afspraken goed na. Een echte aanrader!

  Ertan Basekin Avatar Ertan Basekin

  Ik had een storing aan mijn ketel waardoor ik geen warm water had. Met een ziek klein kind in huis was dit super onhandig. Ik heb Spoedservice Duurzaam Verwarmen gebeld... Lees meer

  N S Avatar N S

  In paniek bij dit bedrijf terecht gekomen, nadat ik een stevige lekkage vanuit de badkamer naar m'n woonkamer had. De monteur is rechtstreeks op z'n doel afgegaan en heeft... Lees meer

  Menno Cohen Avatar Menno Cohen
 • Een nieuwe ketel geïnstalleerd, met wat opstartproblemen. Brian zorgt ervoor dat het weer is gefixed. Fijne service!

  Witte Tonnie Reporter Avatar Witte Tonnie Reporter

  In de ochtend ontdekte ik dat er geen warm water was in mijn woning, ik heb spoedservice duurzaam verwarmen opgebeld en ik ben dezelfde dag geholpen.👍

  Shirley Koopman Avatar Shirley Koopman

  Goed gewerkt. Keurig optijd. Belangrijkste de werk plek schoongemaakt. Verstopping vakkundig verholpen

  Damien O'Bryan Avatar Damien O'Bryan

  In de eerste instantie is duurzaam verwarmen al eens eerder bij ons geweest voor een verstopping,maar toen we problemen met de verwarming kregen niet aan gedacht hun als eerste te... Lees meer

  Bob Selier Avatar Bob Selier
 • Wat een onwijs goede service! Ik belde dat mijn ketel in storing stond en dat het waarschijnlijk te maken had met achterstallig onderhoud. Dezelfde dag stond er een monteur... Lees meer

  Rowena Vroom Avatar Rowena Vroom

  Wij zijn goed en snel geholpen

  Dominick Mastenbroek Avatar Dominick Mastenbroek

  Vriendelijk, professioneel en snelle service. Zowel aan de telefoon als de monteurs in het veld 🙂

  m hof Avatar m hof

  Wat een TOP service. Ik ben pas verhuisd en had een ketel die niet naar behoren werkte. Waar een ander bedrijf, leeflang verwarming in 3 weken tijd het niet lukte... Lees meer

  Regilio MC Music Avatar Regilio MC Music
Voordelen-keukenwrappen

WAAROM ZONNEPANELEN? DIT IS WAT HET U OPLEVERT:

 • Lagere energierekening. U bespaart elk jaar tot wel honderden euro’s. De aanschaf van de zonnepanelen heeft u bovendien in een paar jaar terugverdiend. Zonnepanelen kopen bij Spoedservice? Dan heeft u 25 jaar opbrengstgarantie.
 • Hogere woningwaarde. Door zonnepanelen neemt de waarde van uw woning toe. Zo heeft u een extra spaarpotje voor uw pensioen als u uw woning later verkoopt.
 • U draagt bij aan een beter milieu. U wekt namelijk zelf (groene) stroom op. Er komen geen schadelijke stoffen of gassen (CO2) vrij bij het opwekken van zonne-energie.

Maak een afspraak en profiteer ook van zonnepanelen. Bijna 1 op de 10 mensen in Haarlem is u al voorgegaan.

Voordelen-keukenwrappen

ZONNEPANELEN KOPEN? PROFITEER VAN DEZE VOORDELIGE REGELINGEN

0% BTW. Plaats u uw zonnepanelen op een woning of bijgebouw? En bent u particulier? Vraag na de aanschaf van uw zonnepanelen uw btw terug.

De energie-bespaar-lening. U kunt sinds 1 juni 2022 100% van de totale lening gebruiken voor de zonnepanelen. Extra voordelig: deze lening is mogelijk fiscaal aftrekbaar (aftrekbaar via de Belastingdienst). Meer informatie over de energie-bespaar-lening vindt u op de website van het Nationaal Warmtefonds.

De salderingsregeling. Wekt u teveel elektriciteit op? Ruil dit dan voor gebruik op een ander moment. Dit heet salderen. De salderingregeling geldt tot 1 januari 2025. Daarna wordt het afgebouwd. Profiteer nu het nog kan.

Meer informatie over deze regelingen vindt u op de website van de Belastingdienst. Komt u er niet uit? Bel gerust. We helpen u graag verder.

Voordelen-keukenwrappen
laat uw adviseren voor u een nieuwe cv-ketel aanschaft.

UW ZONNEPANELEN INSTALLEREN MET BESPAARLENING VAN SVN

U kunt uw zonnepanelen plaatsen met een gunstige bespaarlening van SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten). Het SVn is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties krijgen van het SVn hulp bij het financieren van duurzame maatregelen.

Voordelen van een lening bij het SVn:

 • U heeft geen spaargeld of reserves nodig.
 • U kunt elk moment boetevrij aflossen.
 • Lage rente.

Met zonnepanelen bespaart u op energiekosten. Dit is soms genoeg om de maandelijkse financiering via het SVn terug te betalen. Ook als ondernemer kunt u profiteren van deze maatregel. Bekijk de website van SVn voor meer informatie.

Zonnepanelen kopen in Haarlem?

✓ Tot 30 jaar garantie na aanschaf.

✓ 25 jaar opbrengstgarantie.

✓ Minimaal 20 jaar en maximaal 30 jaar productgarantie.

Wilt u zonnepanelen plaatsen? Dan zijn er 3 vragen belangrijk:

 • Wat vindt u mooi?
 • Wat is uw energieverbruik?
 • Wat is uw budget?

Samen beantwoorden we deze vragen. Vervolgens krijgt u advies dat het best past bij uw persoonlijke situatie. We komen dan graag de zonnepanelen bij u plaatsen.

Zo haalt u het maximale uit uw zonnepanelen.

Voordelen-keukenwrappen

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN UW ZONNENPANELEN (HAARLEM)

Door vuil verliezen zonnepanelen 2 tot 3% aan rendement. Slechts een klein gedeelte van dit vuil wordt door regen of sneeuw afgespoeld. Wilt u maximum profiteren van uw zonnepanelen? Laat uw zonnepanelen goed onderhouden.

Een ervaren zonnepanelen installateur maakt dan uw panelen schoon. Bovendien kan onze vakman meteen uw zonnepanelen inspecteren. Eventuele beschadigingen of defecten komen zo aan het licht. Een expert grijpt dan tijdig in zodat u maximaal rendement blijft houden.

Wilt u ook zo lang mogelijk genieten van uw zonnepanelen? Besparen op uw energiekosten en bijdragen aan een beter milieu? Maak dan meteen een afspraak voor zonnepanelen onderhoud.

Voorkom schade en defecten door achterstallig onderhoud.

Voordelen-keukenwrappen
Voordelen-keukenwrappen

KOSTEN ZONNEPANELEN PLAATSEN

Er zijn verschillende soorten kosten als u zonnepanelen plaatst:

 • kosten voor het laten installeren van zonnepanelen;
 • kosten voor de zonnepanelen en materialen;
 • kosten voor onderhoud van zonnepanelen.

Verder heeft u één of meerdere omvormers, bekabeling en eventuele aanpassingen in uw meterkast nodig. Heeft u een plat of een schuin dak? Ook dan kunnen de tarieven (voor het plaatsen) van zonnepanelen verschillen. Daarnaast heeft het type zonnepaneel (merk) invloed op de tarieven voor het aanschaffen van zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn een goede investering. U bespaart jaarlijks tot wel honderden euro’s op uw energierekening, afhankelijk van het aantal panelen dat u heeft. Hierdoor heeft u meestal binnen 6 tot 10 jaar de investering al terugverdiend. Bovendien kunt u (nu nog) profiteren van voordelige regelingen voor zonnepanelen via de overheid.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Profiteer ook van groene stroom!

KLEUREN ZONNEPANELEN

U kunt zonnepanelen in diverse kleuren aanschaffen: zwart, blauw, rood, groen en transparant. Over het algemeen zijn zwarte en blauwe panelen het populairst en bieden ze de beste balans tussen kosten en opbrengst.

U kunt voor gekleurde panelen kiezen als esthetische overwegingen belangrijk voor u zijn. Hoewel ze iets minder opbrengen dan hun zwarte en blauwe tegenhangers, is het verschil kleiner dan vroeger.

Zwarte en blauwe zonnepanelen

Zwarte panelen zijn doorgaans monokristallijn en blauwe panelen polykristallijn. Een volledig zwart paneel ziet er strak uit, maar kan de opbrengst iets verminderen door hogere warmte. Polykristallijne panelen zijn eenvoudiger te produceren, dus ze zijn goedkoper, maar hun opbrengst ligt iets lager.

Rode en groene zonnepanelen

Rode zonnepanelen passen goed bij rode daken, maar kosten meer en leveren minder op. Groene panelen gaan goed op in tuinen of weiden, maar zijn ook prijziger dan zwart of blauw.

Transparante zonnepanelen

Transparante panelen zijn een nieuwe optie die ideaal is voor overkappingen of carports. Let op, ze kosten meer en zijn minder efficiënt.

De opbrengst van een zonnepaneel wordt bepaald door het vermogen, uitgedrukt in Wp (Watt peak). Een hoger Wp-getal betekent meer opbrengst. Houd er rekening mee dat de opbrengst van gekleurde panelen over het algemeen ongeveer 10% lager is dan die van traditionele panelen.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ZONNEPANELEN HAARLEM

IS MIJN DAK GESCHIKT VOOR ZONNEPANELEN?

Op bijna elk dak kan een zonnepaneel geplaatst worden. Woont u in een gebied met een beschermd stadsgezicht? Dan moet u eerst een vergunning aanvragen. Ontdek of u in een beschermd stadgezicht woont.

WAT IS DE BESTE DAKBEDEKKING VOOR ZONNEPANELEN?

Het hoogste rendement uit uw zonnepanelen haalt u met witte dakbedekking:

 1. Met witte dakbedekking blijft uw huis koeler. Zo bespaart u op uw energierekening.
 2. Witte dakbedekking neemt minder warmte op dan zwarte. Uw zonnepanelen nemen in zo’n koelere omgeving tot 15% meer zonne-energie op. Dit levert u extra energie op.

Meer weten? We vertellen u graag over de mogelijkheden

WAAROM EEN LEVERANCIER VAN ZONNEPANELEN IN HAARLEM?
 1. Een installateur uit de regio Haarlem weet beter welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen en voordelige regelingen. De regels kunnen per gemeente of provincie verschillen.
 2. Daarnaast is een installateur van zonnepanelen in Haarlem beter op de hoogte over plaatselijke verordeningen. Woont u in de gemeente Haarlem en wilt u weten of u in een beschermd stadgezicht woont? Of woont u in een monumentaal pand? Een leverancier van zonnepanelen kan daar vaak meer over vertellen. Check hier zelf of u in een beschermd stads- of dorpgezicht woont.
WAAR MOET IK OP LETTEN VOORDAT IK MIJN ZONNEPANELEN LAAT PLAATSEN?

Laat eerst uw dak inspecteren voordat u zonnepanelen plaatst. Zo worden eventuele gebreken aan uw dak ontdekt. Ook het inspecteren van uw dak door onze ervaren dakdekker doen we graag voor u. Neem contact op voor de mogelijkheden.

WANNEER WIL DE GEMEENTE HAARLEM AARDGASVRIJ ZIJN?

De gemeente Haarlem wil al in 2040 aardgasvrij zijn. Extra reden om nog snel te profiteren van de vele subsidiemogelijkheden en regelingen. Op deze pagina staan al enkele mogelijkheden voor subsidie vermeld, zoals de salderingsregeling. Komt u er niet uit? We helpen u graag: 023 209 10 23.

IS ZONNEPANELEN LATEN PLAATSEN VOORDELIG VOOR BEDRIJVEN?

Jazeker, ook voor bedrijven zijn er regelingen en subsidies voor zonnepanelen in Haarlem. Een voorbeeld is de voordelige bespaarlening van SVn. Wilt u weten of zonnepanelen voor bedrijf geschikt zijn? En welke subsidiemogelijkheden voor uw onderneming gelden? Bij Spoedservice helpen we u graag verder: 023 209 10 23.

Hulpvaardige en vakbekwaam

Door receptioniste vriendelijk te woord gestaan. Afspraken werden snel ingepland. Er werd goed meegedacht met onze situatie en professioneel vakwerk afgeleverd. Mensen werken netjes en hebben verstand van zaken.

Lisette, Hoofddorp

Snelle afspraak, vriendelijk en netjes!

Eind van de dag gebeld en ze kwamen de volgende ochtend al langs. Vriendelijke mensen die alles netjes schoon hielden.

Mike, Amsterdam

Snelle service, goed contact, vriendelijke medewerkers

Er wordt vakkundig gewerkt, snelle service en werk gaat keurig op tijd.

Jenneke, Alkmaar

 

Ook zonnepanelen? Neem direct contact met ons op!